Hoe De Start-knop Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Start-knop Te Blokkeren?
Hoe De Start-knop Te Blokkeren?

Video: Hoe De Start-knop Te Blokkeren?

Video: Hoe De Start-knop Te Blokkeren?
Video: Het verborgen administratoraccount activeren (SchoonePC instructievideo 04) 2024, Mei
Anonim

Het blokkeren van de "Start"-knop in het Windows-besturingssysteem kan zowel via het systeem zelf als met behulp van extra programma's van derden worden uitgevoerd.

Hoe een knop te blokkeren?
Hoe een knop te blokkeren?

Noodzakelijk

Start moordenaar

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer de gespecialiseerde toepassing Start Killer, die vrijelijk op internet wordt verspreid. Roep het hoofdmenu van het Windows-systeem op door op dezelfde knop te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Zoek en voer het geïnstalleerde hulpprogramma uit om de Start-knop in de automatische modus te verwijderen. Merk op dat de functionaliteit van dat item beschikbaar blijft met behulp van de standaard sneltoetsen. Om de knop volledig te deactiveren, opent u het contextmenu van de snelkoppeling Start Killer-toepassing door met de rechtermuisknop te klikken en het selectievakje toe te passen op het veld Startmenu uitschakelen. Bevestig de toepassing van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Maak een tekstdocument met de waarde Windows Register-editor Versie 5.00HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlKeyboard LayoutScancode Map = hex: 00, 00, 00, 00, 00, 00, 00, 00, 03, 00, 00, 00, 00, 5b, e0, 00, 00, 00, 00 in een teksteditor en sla het op met de.reg-extensie. Voer het gegenereerde bestand uit om de Win-knop te blokkeren die het menu Start opent.

Stap 3

Keer terug naar het hoofdsysteemmenu en ga naar het dialoogvenster Uitvoeren om een andere methode te gebruiken om de Start-knop uit te schakelen. voer de waarde regedit in de regel "Open" in en bevestig de lancering van het hulpprogramma voor de registereditor door op de knop OK te klikken. Vouw de tak HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer uit en maak een nieuwe sleutel met de naam NoChangeStartMenu met de waarde 1. Geef DWORD op als het type van de gemaakte parameter.

Stap 4

Gebruik Delphi om de Start-knop te blokkeren: procedure TForm1. Button3Click (Sender: TObject); beginEnableWindow (FindWindowEx (FindWindow ('Shell_TrayWnd', nihil), 0, 'Button', nihil), false); end; Deze syntaxis is voltooid zal schakel de startknop uit.

Aanbevolen: