Hoe Maak Je Een Chat Met Video In Icq

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Chat Met Video In Icq
Hoe Maak Je Een Chat Met Video In Icq

Video: Hoe Maak Je Een Chat Met Video In Icq

Video: Hoe Maak Je Een Chat Met Video In Icq
Video: Видеочат и другие интересные особенности Yandex ICQ (5/5) 2024, Mei
Anonim

Het ICQ-programma staat bij gebruikers over de hele wereld al lang bekend als een handige gratis messenger voor online communicatie. De ICQ-administratie houdt de ontwikkeling van computertechnologieën in de gaten en nu zorgen de mogelijkheden van de messenger ook voor het creëren van videochats.

Hoe maak je een chat met video in icq
Hoe maak je een chat met video in icq

instructies:

Stap 1

Het ontvangen en verzenden van online video vereist een redelijk snelle internetverbinding en geschikte poortinstellingen. De meeste thuisfirewalls en routers staan automatisch uitgaande UPD-pakketten toe, maar bedrijfsdiensten kunnen deze verbinding weigeren, waardoor videocommunicatie onmogelijk wordt. Zorg ervoor dat de poortinstellingen communicatie toestaan in het bereik 5190 - 5200.

Stap 2

De volgende systeemvereiste is het gebruik van een besturingssysteem dat niet ouder is dan Windows Xp; ook moet de nieuwste ICQ-versie op uw computer zijn geïnstalleerd. De computer van de gesprekspartner moet vergelijkbare kenmerken hebben. Houd er rekening mee dat videocommunicatie alleen mogelijk is tussen gebruikers die de ICQ-client gebruiken.

Stap 3

Het ICQ-programma is gebaseerd op RTC, dat op uw computer moet worden geïnstalleerd. Als dit de eerste keer is dat u videochat gebruikt, biedt RTC u automatische download en installatie. Sta deze stappen toe en voldoe aan de systeemvereisten om de installatie te voltooien. Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten nadat de installatie is voltooid.

Stap 4

Log in op het ICQ-programma en bekijk je contactenlijst. U kunt alleen een videogesprek starten met een online gebruiker. Dubbelklik op de naam van je vriend om het chatvenster te openen. Vouw in het venster het Xtraz Center-paneel uit en zoek de categorie "Vergaderen" erin - dit wordt aangegeven door het webcampictogram. Klik op de videogesprekknop om een verzoek voor deze chat naar de gesprekspartner te sturen. De gebruiker moet noodzakelijkerwijs zijn toestemming voor het videogesprek met u bevestigen. Houd er rekening mee dat videochat alleen tussen twee gebruikers tegelijk kan plaatsvinden. Je kunt geen gemeenschappelijke vrienden uitnodigen voor je gesprek.

Stap 5

Het ICQ-programma maakt het mogelijk om een videogesprek te voeren, ook als er maar één computer met een webcam is. Zelfs als je gesprekspartner geen camera heeft, zal je gesprek nog steeds plaatsvinden, maar je vriend zal je kunnen zien, maar er zal geen beeld van hem voor je zijn.

Aanbevolen: