Een Opdringerige Banner Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Een Opdringerige Banner Verwijderen?
Een Opdringerige Banner Verwijderen?

Video: Een Opdringerige Banner Verwijderen?

Video: Een Opdringerige Banner Verwijderen?
Video: Verwijderen van opgehoopte kalk, zeep en vet. 2024, April
Anonim

Allerlei advertentievensters zijn te vinden op veel internetbronnen. Naast de gebruikelijke advertenties is er een soort banner die wordt verspreid door het installeren van kwaadaardige software.

Een opdringerige banner verwijderen?
Een opdringerige banner verwijderen?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - dr. Web CureIt.

instructies:

Stap 1

Installeer een plug-in voor uw browser om het verschijnen van reclamebanners tijdens het bezoeken van internetsites te voorkomen. Download het hulpprogramma AdBlockPlus. Zorg ervoor dat u de versie van het programma selecteert die geschikt is voor integratie in uw browser. Installeer de plug-in en start uw internetbrowser opnieuw.

Stap 2

Als u de mogelijkheid wilt uitsluiten dat een virus-adware-module op uw bureaublad verschijnt, gebruik dan een betrouwbaar antivirusprogramma. Helaas kunnen deze hulpprogramma's hun taak niet altijd aan. Verwijder het programma dat de advertentiebanner aanroept als dit venster nog steeds verschijnt.

Stap 3

Start de veilige modus van het besturingssysteem. Om dit te doen, start u uw computer opnieuw op door op de Reset-knop te drukken. Wacht even totdat het menu Geavanceerde opstartopties wordt geopend.

Stap 4

Druk op F8 en selecteer Windows Veilige modus. Open het Configuratiescherm en ga naar het menu Programma's toevoegen of verwijderen. Vind alle hulpprogramma's met betrekking tot flash- en java-toepassingen. Verwijder ze.

Stap 5

Open nu de map System 32 vanuit de Windows-map. Schakel 'Op type' sorteren in. Ga naar de lijst met dll-bestanden en verwijder die met de naam inclusief de combinatie lib, bijvoorbeeld xqslib.dll.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op naar de normale besturingssysteemmodus. Als de banner niet uitgaat na het uitvoeren van de gespecificeerde handelingen, probeer dan de vereiste code te vinden. Bezoek de volgende sites: www.drweb.com/xperf/unlocker, https://www.esetnod32.ru/.support/winlock en

Stap 7

Voer uw telefoonnummer of huidige rekening in en klik op de knop "Zoek code". Voer de door de systemen voorgestelde wachtwoorden één voor één in het bannerveld in. Na het invoeren van de gewenste combinatie wordt het advertentievenster uitgeschakeld.

Stap 8

Als deze methode niet werkt, download dan de Dr. Web CureIt. Start het in de normale Windows-modus en wacht tot de scan van uw computer is voltooid. Verwijder virusbestanden en start uw pc opnieuw op.

Aanbevolen: