Een Samsung-laptop Openen

Inhoudsopgave:

Een Samsung-laptop Openen
Een Samsung-laptop Openen

Video: Een Samsung-laptop Openen

Video: Een Samsung-laptop Openen
Video: Samsung NP355V5C Disassembly Guide 2024, Mei
Anonim

Zelf een Samsung-laptop uit elkaar halen zonder goede reden is een ondankbare taak. Veel kleine onderdelen streven ernaar om eruit te springen en te verdwalen, en plastic bevestigingsmiddelen - om te breken.

Een Samsung-laptop openen
Een Samsung-laptop openen

instructies:

Stap 1

Haal de laptop uit het stopcontact, verwijder de batterij.

Stap 2

Daarna moet u het toetsenbord verwijderen, meestal wordt het vastgezet met twee schroeven, die u aan de achterkant van de computer kunt vinden. Draai de Samsung om en schroef de twee bevestigingen zelf los.

Stap 3

Draai de laptop weer om. Wrik het toetsenbord voorzichtig los met een dunne schroevendraaier, haak met uw vingers de onderkant vast en trek het van u af. De houders, die zich aan de zijkanten bevinden, zullen het toetsenbord "losmaken". Plaats het naast de behuizing, aangezien u het van het moederbord moet losmaken.

Stap 4

De lijn voor het loskoppelen van de kabel, die wordt verwijderd door op de vergrendeling te drukken, die hem op de contacten van het "moederbord" drukt. Het toetsenbord is verwijderd. Er blijft nog een lus over en twee bundels draden met connectoren.

Stap 5

Draai de laptop om, na het sluiten, en draai alle bouten los, daarna moet je het dvd-station verwijderen. De Winchester wordt verwijderd met een zwart label, trek hem gewoon opzij.

Stap 6

Verwijder de bovenklep. Daaronder bevinden zich een aantal microschakelingen en verschillende functionele apparaten, ze zijn bevestigd met drie bouten: één aan de onderkant en twee andere aan de bovenkant, dichter bij het scherm. Draai de bouten los, schroef de twee lussen los, die zich ook aan twee tegenover elkaar liggende zijden van de microschakeling bevinden.

Stap 7

Verwijder de WI FI-module door een van de bovenstaande bouten los te draaien. U moet de monitor losmaken van het hoofdgedeelte van het apparaat, deze is meestal vastgeschroefd, maar sommige modellen hebben plastic houders. Breek ze niet.

Stap 8

Het moederbord kan zonder problemen worden verwijderd. Het bestaat uit vier delen, je moet ze allemaal schieten. Resultaat - u houdt één deksel over. Demonteer de ventilator door de bevestigingsbouten los te draaien.

Stap 9

Het is raadzaam om alle verwijderde bevestigingsmiddelen in kleine containers te doen, zodat ze niet verloren gaan. sommige bouten hebben plastic lipjes, het is raadzaam om te markeren op welke Samsung-elementen ze zich bevonden, anders kunnen er problemen optreden tijdens de montage.

Aanbevolen: