Hoe De Microfoon In Skype Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon In Skype Aan Te Zetten
Hoe De Microfoon In Skype Aan Te Zetten

Video: Hoe De Microfoon In Skype Aan Te Zetten

Video: Hoe De Microfoon In Skype Aan Te Zetten
Video: Skype geluids en microfoon instellen 2024, April
Anonim

Skype is een handige en toegankelijke vorm van communicatie. Met Skype kunt u audio- of videogesprekken voeren, chatten en berichten schrijven. Deze vorm van communicatie wordt steeds populairder onder internetgebruikers. Maar soms verpesten kleine problemen met Skype, zoals een gedempte microfoon, de aangename momenten van communicatie met familie of vrienden.

Hoe de microfoon in Skype aan te zetten
Hoe de microfoon in Skype aan te zetten

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Hoe zet ik de microfoon in Skype aan? Meestal wordt de microfoon automatisch ingeschakeld wanneer u Skype downloadt en op uw computer installeert. Maar als dit niet is gebeurd, moet u het volgende doen. Zorg er eerst voor dat de headset is aangesloten op uw computer, dat wil zeggen, controleer of u de microfoon correct hebt aangesloten. Kijk hiervoor op de achterkant van uw computer. De microfoonstekker moet in de roze aansluiting worden gestoken.

Stap 2

Controleer ten tweede uw Skype-microfooninstellingen. Schakel hiervoor Skype in. Selecteer op de taakbalk bovenaan Extra. Klik in de lijst met taken die wordt geopend op de optie "Instellingen". Er wordt een nieuw venster geopend waarin u het geluid moet configureren door het juiste selectievakje aan te vinken. Alle instellingen gebeuren in de handmatige modus, dus lees alle menu-items goed door.

Stap 3

Als dit niet helpt, diagnosticeer dan de apparatuur. Ga terug naar de taakbalk in Skype. Selecteer de taak Oproepen. Klik in de pop-uplijst op Details geluidskwaliteit. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u de Sound Check Wizard kunt inschakelen. Klik met de linkermuisknop op het tabblad "Microfoon". Het programma zal u vragen om te controleren of de microfoon op geluiden reageert. Dat wil zeggen, zeg een paar woorden en kijk of de groene balk knippert. Als het knippert, is de microfoon in orde.

Stap 4

U kunt de microfoon ook testen door een testoproep te doen. Als u het afspelen van de woorden die u zei niet hoort, is de microfoon defect. Haal dan een nieuwe. In de regel zijn dergelijke apparaten niet duur, dus ga naar een gespecialiseerde computerwinkel en raadpleeg een specialist. Als u een laptop heeft, moet u deze naar een servicecentrum brengen voor technische inspectie.

Aanbevolen: