Hoe Verander Ik De Gids

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Ik De Gids
Hoe Verander Ik De Gids

Video: Hoe Verander Ik De Gids

Video: Hoe Verander Ik De Gids
Video: Hoe werkt de tv-gids nou precies? 2024, April
Anonim

De Sims 2 heeft de mogelijkheid om aangepaste inhoud toe te voegen. Als je besluit om je eigen object voor het spel te maken, moet je ervoor zorgen dat het niet in strijd is met de bestaande. Daarom moet u de GUID ervoor wijzigen.

Hoe verander ik de gids
Hoe verander ik de gids

Noodzakelijk

  • - SimPE;
  • - Microsoft. NET framework.

instructies:

Stap 1

In eenvoudige bewoordingen is een GUID een unieke reeks cijfers en letters die het spel helpt een object te herkennen en het niet te verwarren met bestaande. Om nieuwe inhoud in het spel te importeren en de GUID te wijzigen, moet je het SimPE-programma installeren. Deze applicatie vereist ook het Microsoft. NET Framework om correct te werken.

Stap 2

Bereid het model voor om in het spel te importeren en start SimPE. Selecteer in het programmavenster het tabblad Object Workshop en klik op de knop "Start". Wacht op alle bestanden die u wilt downloaden. Selecteer uit de catalogus een item dat geschikt is voor uw doeleinden, kloon het en sla het op in een nieuw bestand en geef het een originele naam. Nadat het nieuwe item is gemaakt, gaat u naar het tabblad Plugin View.

Stap 3

Als u de GUID van een bestaand object wilt wijzigen, gaat u rechtstreeks naar het tabblad Plugin View en opent u het vereiste bestand. Het GUID-veld bevat al een waarde die u moet wijzigen. Om een nieuwe GUID te ontvangen, moet u geregistreerd zijn op de SimPE-website op https://sims.ambertation.de. Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet, open het gedeelte Objectgegevens (OBJD), geef een naam aan uw object en klik op de koppeling GUID ophalen.

Stap 4

Als je al een account hebt op de SimPE-website, voer dan je login, wachtwoord en e-mailadres in het venster dat verschijnt in en klik op de knop Object registreren. Als er geen account is aangemaakt, registreer u dan door op de knop Nieuwe gebruiker registreren te klikken, waarna u een GUID voor uw object ontvangt.

Stap 5

Daarna verandert de waarde in het GUID-veld, plaats een markering in het veld update alle MMAT's, klik op de knop Bijwerken om de links in het object bij te werken en op de knop Vastleggen zodat de nieuwe waarden worden toegevoegd. Bewerk vervolgens andere parameters: wijs nieuwe texturen toe, importeer je eigen mesh, vervang deze door de game one, pas de materiaaleigenschappen aan en sla de wijzigingen in het bestand op.

Aanbevolen: