Een Flash-video Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Flash-video Opslaan
Een Flash-video Opslaan

Video: Een Flash-video Opslaan

Video: Een Flash-video Opslaan
Video: How to download Facebook, Instagram video The Flash Video Dоwnlоader,So laden Sie ein Video herunter 2024, Mei
Anonim

Een mooie flash-film smeekt gewoon om er met de rechtermuisknop op te klikken en het toe te voegen aan de map "Favorieten". De volgorde van het opslaan van een film met flash-animatie is op zijn zachtst gezegd iets anders dan het opslaan van een gewone afbeelding.

Een Flash-video opslaan
Een Flash-video opslaan

Noodzakelijk

Opera-browser

instructies:

Stap 1

Open de webpagina in de Opera-internetbrowser, die de gewenste Flash-film toont. Als uw netwerkverbinding niet erg snel is, wacht dan tot de pagina volledig is geladen, of in ieder geval totdat de video is gedownload. Als de video wordt afgespeeld zonder vastlopen en onderbrekingen, is de download voltooid.

Stap 2

Typ opera: cache in de adresbalk en druk op Enter. Er verschijnt een nieuw menu waarmee u toegang krijgt tot de inhoud van de browsercache. Een cache is informatie die een browser downloadt naar een computer om een bepaalde pagina weer te geven, bijvoorbeeld afbeeldingen, audio- en videobestanden, code en in feite flash-animaties. Boven aan het menu is een gebied voor het zoeken naar specifieke bestandstypen (bmp, mp4, css, enz.). Er is geen swf-formaat bij (dit is een flash-filmformaat), dus er is een andere methode nodig.

Stap 3

Onder aan het menu staat een lijst met bestanden die u onlangs hebt bezocht. Selecteer degene waarop je de flash-video hebt opgemerkt die je leuk vindt. Klik op de knop "Voorbeeld" - deze bevindt zich rechts van de sitenaam. Er verschijnt een lijst met bestanden die door de browser zijn geladen om de pagina's van deze site weer te geven. Onder hen moet de gewenste video zijn - een bestand met het swf-formaat. In de regel is de titel van een video direct gerelateerd aan het onderwerp.

Stap 4

Nadat u hebt gevonden wat u denkt dat het vereiste bestand is, klikt u erop met de linkermuisknop. Er verschijnt een nieuw venster en de clip wordt afgespeeld. Als dit niet het bestand is dat u zoekt, drukt u op de Backspace-toets op uw toetsenbord of op de toetsencombinatie Alt + Links. U keert terug naar de vorige pagina en kunt verder zoeken.

Stap 5

Om een film met flash-animatie op te slaan, klikt u met de rechtermuisknop op de naam. Er verschijnt een nieuw venster waarin u "Opslaan via link als" selecteert, vervolgens het pad voor het bestand definieert en op "Opslaan" klikt.

Aanbevolen: