Hoe Maak Je Een Man In Vuur En Vlam In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Man In Vuur En Vlam In Photoshop
Hoe Maak Je Een Man In Vuur En Vlam In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Man In Vuur En Vlam In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Man In Vuur En Vlam In Photoshop
Video: Photoshop Tutorial | Fire Portrait Manipulation | Photo Effects 2024, Mei
Anonim

Vuur wordt als mooi, sterk en tegelijkertijd als een verschrikkelijk element beschouwd, daarom trekt het de aandacht en betovert het. Het is erg moeilijk en gevaarlijk om mooie foto's te maken met echt vuur. Het is veel gemakkelijker om uw toevlucht te nemen tot Photoshop en het te gebruiken om elke gewenste afbeelding in brand te steken.

Hoe maak je een man in vuur en vlam in Photoshop
Hoe maak je een man in vuur en vlam in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding van de geselecteerde persoon. Schakel de snelle maskermodus in en begin voorzichtig over de vorm te schilderen zonder op de achtergrond te komen. Klik nogmaals op de maskermodus. U zult zien dat uw afbeelding opvalt, zij het met de achtergrond. Zoek het menu "selectie" in de bovenste balk en pas de functie "omkeren" toe, hierdoor blijft er slechts één vorm geselecteerd.

Stap 2

Kopieer de selectie en verplaats deze over de vuurfoto. Kies de afmetingen die je nodig hebt om alles bij elkaar te passen. Druk op Ctrl + T om de geselecteerde afbeelding te vergroten of te verkleinen. Maak een duplicaat van de laag met de resulterende man en pas er een "Gaussiaanse vervaging" op toe, stel bij het kiezen van de straal het getal 10 in. Om het realistisch te maken, verwisselt u de plaats met de man en het resulterende duplicaat.

Stap 3

Dupliceer de vuurlaag door op Ctrl + j te drukken en plaats deze als eerste en maak er vervolgens een laagmasker voor. Kies een zachte borstel, stel de gewenste diameter in en zet de dekking op 30%. Begin voorzichtig over de afbeelding te trekken. Merk op dat als je met zwart werkt, je figuur zal verschijnen en duidelijker wordt, en met wit zal het achter het vuur verdwijnen.

Stap 4

Ga naar het menu voor helderheid en contrast en experimenteer met het kiezen van de parameters die u het leukst vindt. Bovendien kun je spelen met de verzadigingsparameters. Voeg alle lagen samen tot één en sla het resulterende resultaat op.

Stap 5

Probeer meer realistische afbeeldingen te maken en dan weet je zeker dat je al je vrienden en familieleden kunt verrassen. Naast een persoon kan een gebouw, hek, boom, auto of welk dier dan ook in het vuur worden geplaatst.

Aanbevolen: