Hoe De Patch Te Activeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Patch Te Activeren?
Hoe De Patch Te Activeren?

Video: Hoe De Patch Te Activeren?

Video: Hoe De Patch Te Activeren?
Video: How to Fix Windows 10 Product Key Activation Not Working 2024, Mei
Anonim

In sommige gevallen kunnen patches door de gebruiker worden geactiveerd met behulp van standaard systeemtools. In andere gevallen is aanvullende software vereist.

Hoe de patch te activeren?
Hoe de patch te activeren?

instructies:

Stap 1

Om de geselecteerde patches in Samsung-smartphones te activeren, houdt u de vergrendeltoets ingedrukt totdat het hoofdmenu verschijnt. Vouw de koppeling Patchmenu uit en gebruik de opdracht Activeren. Sla de aangebrachte wijzigingen op door nogmaals op de vergrendelknop te drukken en zorg ervoor dat de gewenste bewerking met succes is voltooid - een asterisk tussen vierkante haken geeft aan dat de patch is geactiveerd.

Stap 2

Download en installeer een gespecialiseerde applicatie RomPatcher + voor Symbian, die de procedure voor het activeren van patches aanzienlijk vereenvoudigt. Merk op dat het wordt aanbevolen om deze applicatie tegelijkertijd met het Domainsrv-pakket te gebruiken. Het feit is dat de patches die moeten worden toegepast voordat het systeem wordt geïnstalleerd in Domainsrv, en de rest wordt geïnstalleerd in autoload. Deze scheiding maximaliseert de snelheid en betrouwbaarheid van het gehele systeem.

Stap 3

RomPatcher + is ontworpen om de waarden van bepaalde bestanden op de Z-schijf te wijzigen, waardoor u nieuwe patches kunt maken zonder de firmware van het mobiele apparaat te verstoren. Houd er rekening mee dat alle patches een.rmp-extensie moeten hebben. Hun namen kunnen op verzoek van de gebruiker worden gewijzigd.

Stap 4

Start de geïnstalleerde RomPatcher + applicatie en selecteer de gewenste patch. Gebruik de joystick om de gewenste actie te selecteren: - druk op het midden - om de gewenste patch te activeren tot de volgende herstart; - druk nogmaals op het midden - om de geselecteerde patch te deactiveren.

Stap 5

Open het menu "Functies" van de joystick en selecteer het gewenste besturingscommando: - om automatisch te starten - om de geselecteerde patch toe te voegen om automatisch te laden; - om domein te starten - om de geselecteerde patch te starten voordat het systeem van de telefoon begint te laden; - verwijderen uit autorun - om de patch uit autoload te verwijderen; - Info - om hulp te krijgen over de geselecteerde patch Sluit de RomPatcher + applicatie.

Aanbevolen: