Hoe Steek Je Monsters?

Inhoudsopgave:

Hoe Steek Je Monsters?
Hoe Steek Je Monsters?

Video: Hoe Steek Je Monsters?

Video: Hoe Steek Je Monsters?
Video: The Perfect, Last-Minute Kids' Costumes! 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn sites die het mogelijk maken om tegen betaling (of zonder) het downloaden van een favoriete film naar een verzameling of een nieuwigheid voor recensie erg populair. Deze sites worden trackers genoemd. Om de kwaliteit van het geleverde videobestand te beoordelen, krijgen gebruikers (of klanten) in de regel een geknipt fragment aangeboden, een sample genaamd (van het Engelse woord sample - een voorbeeld).

Hoe steek je monsters?
Hoe steek je monsters?

instructies:

Stap 1

Zodat de toekomstige kijker de kwaliteit van de video kan beoordelen of naar de geluidssequentie kan luisteren (de vertaling, luidheid, afwezigheid of een minimum aan externe ruis beoordelen), wordt de sample uit het midden van de film geknipt. Het is wenselijk dat er een scène wordt gekozen waarin sprake is van gesprek en beweging. Een scène waarin de held of heldin roerloos zit en ergens aan denkt of een boek leest, zal bijvoorbeeld niet werken - er zit geen actie en geluid in. Er zijn veel programma's waarmee je fragmenten van videobestanden kunt maken, maar er zijn er ook die erg populair zijn en daarom moet je er aandacht aan besteden. Videoformaten zijn gevarieerd en elk heeft zijn eigen programma of hulpprogramma. Natuurlijk zijn er ook universele softwareproducten.

Stap 2

AVI (Audio Video Interleave) is een van de meest populaire videoformaten. De beste editor hiervoor is VirtualDub. Start het programma en open de volledige video via het menu Bestand-Open videobestand (of Ctrl-O). Verplaats de schuifregelaar (onder in het venster) naar de begintijd van het fragment. Herstel de start met de opdracht Edit-Set selection startmenu. Selecteer op dezelfde manier het einde van het fragment en selecteer de opdracht Edit-Set selection end. Om compressie te voorkomen, selecteert u Video-Direct stream kopiëren in het menu. Sla het voorbeeld op met de opdracht File-Save as of de F7-toets.

Stap 3

MKV (Matroska, in het gewone spraakgebruik - matryoshka). Het native hulpprogramma mkvMerge, dat bij mkvToolNix wordt geleverd, is het meest geschikt voor dit formaat. Open het bronbestand met de opdracht Toevoegen op het tabblad Invoer. Stel op het tabblad Globaal Splitsen inschakelen in en selecteer de modus Na tijdcodes. Het programma knipt het bestand in delen, maar knipt de fragmenten niet uit, daarom, om het gewenste stuk te krijgen, stelt u twee punten in de tijd in, gescheiden door komma's in het "HH: MM: SS" formaat en krijgt drie fragmenten, sla vervolgens de tussenliggende en verwijder de buitenste. Als u bijvoorbeeld de parameters "00:41:25, 00:43:01" instelt voor een video met een duur van 1:46:13, krijgen we drie delen van lengte 00:41:25, 00:01:36 en 01:03:12, respectievelijk. Het middelste gedeelte is uw voorbeeld. De naam van het uitvoerbestand wordt aangegeven op het tabblad Invoer onder in het venster en kan desgewenst worden gewijzigd.

Stap 4

MPEG-4 (Moving Picture Experts Group 4 (Video)) is ook een populair formaat. Gebruik hiervoor het programma MP4Box. Alles is hier heel eenvoudig en wordt in één venster uitgevoerd. Selecteer in het invoerveld de naam van de bronvideo, stel de modus Splitsen van "het begin van het monster in het HH: MM: SS-formaat" in op "het einde in het HH: MM: SS-formaat", in de uitvoer veld, voer de naam van het voltooide bestand in en klik op Volgende. Indien gewenst kunt u tijdens het proces een fragment bekijken door het selectievakje Videovoorbeeld inschakelen aan te vinken.

Aanbevolen: