Hoe Steek Je Stopcontacten In

Inhoudsopgave:

Hoe Steek Je Stopcontacten In
Hoe Steek Je Stopcontacten In

Video: Hoe Steek Je Stopcontacten In

Video: Hoe Steek Je Stopcontacten In
Video: Stopcontact aanleggen in huis: wat je moet doen | Wanden en plafonds | How to met GAMMA 2024, Mei
Anonim

World of Warcraft-items zijn onderverdeeld in reguliere en uitbreidbare items. Uitbreidbare items hebben sockets - sockets voor stenen die bepaalde bonussen geven aan de capaciteiten van de held, zijn pantser en gevechtskenmerken van wapens verbeteren.

Hoe steek je stopcontacten in
Hoe steek je stopcontacten in

instructies:

Stap 1

Merk op dat verschillende stenen verschillende eigenschappen aan items geven. Stenen van elke kleur kunnen in de gleuf worden gestoken. Er zijn in totaal zes kleuren. De drie belangrijkste zijn blauw, geel en rood. En drie extra - groen, oranje en paars.

Stap 2

Zelfs als er meerdere eenkleurige connectoren op het item zijn, kun je de kenmerken van de held verbeteren of de eigenschappen van dingen veranderen door verschillende stenen in te voegen. Bovendien krijgt het personage extra kenmerken en items - extra eigenschappen, op voorwaarde dat de kleuren van de stenen en sockets overeenkomen. Ontdek precies welke kansen je krijgt. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de steen en lees de beschrijving ervan. Alle bonussen voor de kenmerken van personages en items zijn grijs gemarkeerd.

Stap 3

Om een steen in een gleuf te plaatsen, houdt u eerst de Shift-toets ingedrukt. Klik met de rechtermuisknop op het item met sockets. Het venster voor socketgebruik wordt geopend. Selecteer de stenen in de inventaris van je held in overeenstemming met de eigenschappen die je het item wilt geven of de kenmerken die nodig zijn voor het personage.

Stap 4

Sleep de stenen uit je inventaris naar de sleuven van je gekozen item door de linkermuisknop ingedrukt te houden. Zoek onder in hetzelfde venster de SocketGems-knop. Klik erop en de stenen die uit de inventaris zijn overgebracht, worden in de sleuven geplaatst en het item verandert zijn eigenschappen. Een reeds geplaatste steen kan niet uit de sokkel worden verwijderd, alleen worden vervangen door een andere, en onherroepelijk.

Stap 5

Het is niet nodig om alle stopcontacten in één keer te vullen. Je kunt hier altijd op terugkomen als je stenen hebt die passen bij de kleuren van de connectoren en de wens om ze in te voegen. Dus als je personage nog niet een voldoende hoog niveau heeft, haast je dan niet om zijn eigenschappen te verbeteren en nieuwe eigenschappen aan objecten toe te voegen. In de loop van het spel en met de groei van het niveau van de held, kun je dingen vinden die waardevolle eigenschappen hebben en zonder stenen.

Aanbevolen: