Hoe Abbyy Lingvo . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Abbyy Lingvo . Te Activeren
Hoe Abbyy Lingvo . Te Activeren

Video: Hoe Abbyy Lingvo . Te Activeren

Video: Hoe Abbyy Lingvo . Te Activeren
Video: ABBYY Lingvo x6 Pre-Actived | Instalation step by step 2024, Mei
Anonim

Abbyy lingvo is een verzameling woordenboeken en vertalers waarmee u kunt werken met teksten in meer dan twintig talen van de wereld. Dit bedrijf ontwikkelt diverse softwareproducten voor zowel computers als smartphones.

Hoe Abbyy lingvo. te activeren
Hoe Abbyy lingvo. te activeren

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Ga naar de Abbyy lingvo-website om dit programma te installeren en te activeren: https://www.abbyy.ua/products/linguistic/lingvo/, selecteer het product dat u nodig hebt om te werken, klik onder de naam en beschrijving van het programma op de link "Kopen"

Stap 2

Selecteer vervolgens het type programma (woordenboeken, herkenningsprogramma's of mobiele applicaties), selecteer het programma, doe online een aankoop om Abbyy lingvo te activeren. Deze actie is nodig om het programma over te zetten van de demo- (proef)modus naar de volledig functionele modus. In de proefmodus is het programma vijftien dagen beschikbaar.

Stap 3

Download het installatiebestand voor het programma. Installeer het op uw computer. Na het starten van het programma wordt automatisch de "Activation Wizard" gestart, waarmee u het programma Abbyy lingvo kunt activeren. Als de wizard niet verschijnt, gaat u naar het programmavenster.

Stap 4

Om het Abbyy lingvo-programma te activeren, gaat u naar het menu "Help" en selecteert u vervolgens het item "Dictionaries activeren" en volgt u de instructies van de activeringswizard. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Stap 5

Activeer het Abbyy lingvo-programma op de website. Om dit te doen, start u uw browser en volgt u de link https://activation.abbyy.ru/Lingvo/default.asp. Om de Lingvo x3- of x5-versies van het programma te activeren, selecteert u de juiste sectie op de pagina, vult u het veld Product-ID in, evenals het veld Serienummer en klikt u op de knop Activeren. Als gevolg hiervan ontvangt u een activeringsbestand, dit moet worden gebruikt om de wizard in het programmavenster te laten werken

Stap 6

Om het programma van versie 9, 10, 11 of 12 te activeren, gaat u naar het juiste gedeelte van de pagina, voert u het nummer van uw softwareproduct in het veld Installatie-ID of Product-ID in - u kunt het vinden tijdens het installatieproces. Voer in het volgende veld het serienummer van het programma in. Als reactie krijgt u een activeringscode die u in de wizard moet gebruiken.

Aanbevolen: