Hoe Een Beschadigd Bestand Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beschadigd Bestand Te Installeren
Hoe Een Beschadigd Bestand Te Installeren

Video: Hoe Een Beschadigd Bestand Te Installeren

Video: Hoe Een Beschadigd Bestand Te Installeren
Video: Hoe een beschadigd Access-bestand te repareren 2024, Mei
Anonim

Bij het overbrengen van gegevens van media naar media, langdurige opslag op een harde schijf of het verzenden van bestanden via internet, zijn er vaak gevallen van verlies van informatie-integriteit. Op deze manier beschadigde archieven kunnen niet op een standaard manier worden geopend en hun inhoud wordt zelfs ontoegankelijk om te bekijken.

Hoe een beschadigd bestand te installeren
Hoe een beschadigd bestand te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Recovery Toolbox voor RAR.

instructies:

Stap 1

Recovery Toolbox for RAR is speciaal ontworpen om dergelijke problemen op te lossen. Download de distributiekit van internet en installeer de Recovery Toolbox for RAR-toepassing. Start het programma door te dubbelklikken op de snelkoppeling Recovery Toolbox. Vergeet niet dat dergelijke software op de lokale systeemschijf van de harde schijf moet worden geïnstalleerd.

Stap 2

Volg de instructies van de wizard Archief herstellen. Vertel het programma eerst het bestand dat u wilt herstellen. Klik op de knop Volgende en het programma begint het beschadigde archief te controleren. Deze procedure kan behoorlijk lang duren, afhankelijk van de grootte van de informatie die wordt hersteld en de snelheid van de computer zelf.

Stap 3

Na analyse toont het programma een lijst met bestanden die in het archief zijn gevonden. De weergave lijkt erg op Verkenner en u kunt er gemakkelijk achter komen. Bovendien is elk bestand gemarkeerd met een speciaal gekleurd pictogram dat de mate van waarschijnlijkheid aangeeft waarmee het beschadigde bestand kan worden hersteld. U kunt alle lijsten in het programma sorteren om het gemakkelijker te maken om de informatie te bekijken.

Stap 4

Vink de vakjes aan om de bestanden te markeren die u wilt herstellen. Stel de map in voor het opslaan van bestanden na de herstelprocedure en klik op de knop Volgende. Wacht op het programmarapport over de taakuitvoering. Het hulpprogramma is even effectief voor archiefbestanden van elk compressieniveau als voor met een wachtwoord beveiligde archieven. Het hulpprogramma kan ook werken met bestanden via het netwerk en herstelt met succes de inhoud van archieven van elke grootte. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet zo moeilijk is om beschadigde bestanden op een computer te installeren, het belangrijkste is om de algoritmen te kennen voor het uitvoeren van een bepaalde bewerking.

Aanbevolen: