Hoe Een Beschadigd Bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beschadigd Bestand Te Openen
Hoe Een Beschadigd Bestand Te Openen

Video: Hoe Een Beschadigd Bestand Te Openen

Video: Hoe Een Beschadigd Bestand Te Openen
Video: Hoe een beschadigd Access-bestand te repareren 2024, April
Anonim

Soms, om de een of andere reden, zijn bestanden van verschillende programma's beschadigd, wat betekent dat ze niet beschikbaar zijn voor gebruik. Als u dringend een bestand nodig heeft, maar het bleek beschadigd te zijn en het is onmogelijk om het te openen, haast u dan niet om het bestand te verwijderen. Er zijn verschillende manieren om een bestand weer werkend te krijgen en verloren informatie te herstellen, ongeacht het formaat - u kunt audio- en videobestanden, kantoordocumenten, archieven en nog veel meer herstellen.

Hoe een beschadigd bestand te openen
Hoe een beschadigd bestand te openen

instructies:

Stap 1

Om een beschadigd videobestand te repareren, gebruikt u het Video Fixer-programma, dat verschillende videoformaten herkent en de video-opnameprestaties herstelt. Met behulp van de meer veelzijdige All Media Fixer kunt u zowel videobestanden als audio-opnamen van verschillende formaten herstellen.

Stap 2

De interface van deze programma's is eenvoudig en vereist geen extra configuratie. Het enige dat u nodig hebt, is een programma uit te voeren dat het geselecteerde bestand controleert en probeert het te herstellen. Maak voor het herstellen een back-up van het bestand voor het geval de reparatie mislukt.

Stap 3

Je kunt ook videobestanden repareren met Virtual Dub als ze beschadigd of te weinig gedownload zijn. Open het bestand in het programma en vink het vakje naast Popup Extended Open Options aan. Vink in het venster Importopties het selectievakje Keyframevlaggen opnieuw aan.

Stap 4

Ga na het verwerken van het bestand naar het videomenu en vervolgens naar het audiomenu - selecteer in beide menu's het gedeelte Direct Stream Copy. Sla het herstelde bestand op in AVI-formaat.

Stap 5

Als u een MP3-bestand niet kunt afspelen, gebruikt u Ashampoo MP3 Check & Convert. Het programma verwijdert beschadigde fragmenten met behoud van de functionaliteit van de overige delen van het bestand.

Stap 6

Een beschadigd archief, dat belangrijke informatie bevat, kan worden hersteld met behulp van het back-upprogramma zelf, als de optie Herstelrecord plaatsen is opgegeven bij het maken van het archief. U kunt een beschadigd archief automatisch herstellen met de populaire WinRAR-archiver.

Stap 7

WinZip heeft geen automatische herstelfunctie, maar u kunt zip-archieven herstellen met Advanced Zip Repair of ZipRecovery. Om een archief in WinRAR te herstellen, opent u het menu Extra en selecteert u het gedeelte Repareren.

Stap 8

Als u wordt geconfronteerd met het onvermogen om een Office Word- of Excel-document te openen, gebruikt u de programma's WordRecovery en ExcelRecovery. Met deze programma's kunt u een document herstellen samen met tekst, opmaakinstellingen, afbeeldingen en diagrammen, en WordRecovery herstelt niet alleen DOC-bestanden, maar ook RTF-bestanden.

Aanbevolen: