Hoe Een Beschadigd Word-bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beschadigd Word-bestand Te Openen
Hoe Een Beschadigd Word-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Beschadigd Word-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Beschadigd Word-bestand Te Openen
Video: Clickx 273 - Beschadigd Word bestand herstellen 2024, Mei
Anonim

Heel vaak wordt de gebruiker van een personal computer geconfronteerd met problemen van onleesbare bestanden. Dit kan te wijten zijn aan het onjuist invullen of opslaan van documenten, schending van het bestandssysteem van de harde schijf, enz. Het is vrij moeilijk om dergelijke bestanden te herstellen, maar er is altijd een kans op een succesvol resultaat in deze situatie.

Hoe een beschadigd Word-bestand te openen
Hoe een beschadigd Word-bestand te openen

Noodzakelijk

Microsoft Office Word-software

instructies:

Stap 1

Vaak treedt tijdens het werken met teksteditors een onbedoelde bevriezing op en vervolgens het verlies van de documentinhoud. Er zijn verschillende manieren om een gesloten bestand te herstellen, maar het is beter om jezelf iets eerder te verzekeren door de autosave-optie in de programma-instellingen te selecteren.

Stap 2

Na het activeren van de autosave-optie, start MS Word. Open het beschadigde bestand: klik op het menu Bestand en selecteer Openen. Zoek en selecteer in het geopende venster het document dat u zoekt. Let voordat u op de knop "Openen" klikt op de multifunctionaliteit van deze knop.

Stap 3

Naast deze knop is een klein gebied met een driehoek (drop-down menu teken). Klik erop en er verschijnt een vervolgkeuzemenu voor je.

Stap 4

Selecteer de meest recente menuregel - "Openen en herstellen". Het document met het Cyrillische alfabet in de tekst wordt geconverteerd, een bijbehorend dialoogvenster verschijnt op het scherm. Selecteer de codering waarin het document is gemaakt en klik op de knop "OK". Het is vermeldenswaard dat bij het kiezen van de codering die is gespecificeerd door MS Word, u alle gegevens kunt verliezen en onleesbaar worden.

Stap 5

Wanneer het bericht "Show fixes" op het scherm verschijnt, bekijk dan de lijst met fixes. In de regel zijn er weinig oplossingen, dus klik gerust op "OK", want het is het beste om de tekst in de herstelde kopie te bewerken.

Stap 6

Er is ook een andere manier om documenten die in MS Word zijn gemaakt, te herstellen. Start het programma, druk op de toetscombinatie Ctrl + O. In het geopende venster selecteert u in het veld "Bestanden van het type" de optie "Tekst uit een willekeurig bestand herstellen".

Stap 7

In hetzelfde venster moet u uw document selecteren en op de knop "Openen" klikken. Door deze herstelmethode te gebruiken, neemt de kans op het openen van beschadigde bestanden aanzienlijk toe.

Aanbevolen: