Hoe Hernoem Je Een Start

Inhoudsopgave:

Hoe Hernoem Je Een Start
Hoe Hernoem Je Een Start

Video: Hoe Hernoem Je Een Start

Video: Hoe Hernoem Je Een Start
Video: Linux-handleiding voor beginners 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat komen veel gebruikers op het idee om de standaardnaam van de "Start"-knop te wijzigen. De standaard tools van het besturingssysteem laten dit niet toe, maar er zijn andere manieren om dit probleem op te lossen.

Hoe hernoem je een start
Hoe hernoem je een start

instructies:

Stap 1

Download het programma Resource Hacker (ResHacker) van de officiële website van de ontwikkelaar https://www.angusj.com/resourcehacker/. Met deze applicatie kunt u wijzigingen aanbrengen in verschillende bestanden, inclusief uitvoerbare bestanden, d.w.z. met de extensie.exe. De tekst die op de Start-knop verschijnt, wordt opgeslagen in een Windows-systeembestand met de naam explorer.exe. Met het geladen programma kunt u deze tekst in een andere wijzigen.

Stap 2

Open de map C: / Windows en zoek het bestand explorer.exe. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren" in de lijst. Klik daarna opnieuw met de rechtermuisknop op de vrije ruimte in de map en selecteer "Plakken". Hernoem het gekopieerde bestand, bijvoorbeeld explorer1.exe.

Stap 3

Voer Resource Hacker uit. Selecteer "Bestand" -> "Openen" in het menu. In het bestandsbeheervenster dat verschijnt, specificeert u de gemaakte explorer1.exe. Als u erop klikt, klikt u op de knop "Openen".

Stap 4

Open vervolgens met behulp van de programma-interface de tak String Table -> 37. Zoek in de tekst die aan de linkerkant verschijnt het woord "start". Dit komt overeen met de inscriptie op de knop die moet worden hernoemd. Verander het begin in het woord dat u wilt en klik vervolgens op de knop Script compileren. Selecteer vervolgens "Bestand" -> "Opslaan" in het menu.

Stap 5

Open de Register-editor. Selecteer hiervoor "Start" -> "Uitvoeren", voer in het veld regedit in, klik op OK. Zoek de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / Winlogon en geef in de parameter Shell explorer1.exe op in plaats van explorer.exe. Start het systeem opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Stap 6

Een andere optie voor het hernoemen van de Start-knop is om speciale programma's te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de applicatie te installeren en de vereiste parameters in te stellen. Een voorbeeld is een programma genaamd S. M. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar via de link

Aanbevolen: