Hoe Hernoem Je Een Gilde

Inhoudsopgave:

Hoe Hernoem Je Een Gilde
Hoe Hernoem Je Een Gilde

Video: Hoe Hernoem Je Een Gilde

Video: Hoe Hernoem Je Een Gilde
Video: Demo Gilde Software Calculatie Configurator Fundering 2024, April
Anonim

Veel gebruikers van de online wereld zijn bekend met World of Warcraft. Om parameters in de gameplay te bewerken, inclusief de naam van de gilden, moet je een account (account) hebben op Battle.net.

Hoe hernoem je een gilde
Hoe hernoem je een gilde

Noodzakelijk

Computer met internet

instructies:

Stap 1

Voordat je de naam van het gilde gaat veranderen, moet je een van de bestaande betaalmethoden voor accountacties op de Battle.net-website beveiligen. Als je dit nog niet hebt gedaan, is het raadzaam om de volgende link te volgen

Stap 2

Als je geen account hebt op deze site, maak er dan een aan, met vermelding van je unieke gegevens uit de gameplay. Ga op de hoofdpagina naar het autorisatieblok en voer de link "login-password" in. Als wachtwoord wordt een code met een lengte van 6 tot 8 tekens gebruikt.

Stap 3

Het hernoemen is alleen mogelijk voor de gildeleider, d.w.z. eigendom van de rechten van deze persoon wordt aangenomen. Klik op de leider en klik vervolgens op de knop "Karakter- en gildediensten" in het onderste spelpaneel. Klik vervolgens op "Gildediensten".

Stap 4

Sommige spelers creëren meerdere leiders op één account. In dit geval moet u een leider selecteren op de accountpagina. Druk vervolgens op de knoppen: "Hernoem gilde" en "Doorgaan".

Stap 5

Verander de huidige gildenaam in een nieuwe en klik op de knop "Doorgaan". Als de door u gekozen naam vrij is, klikt u nogmaals op "Doorgaan".

Stap 6

Op de orderbevestigingspagina moet u er opnieuw voor zorgen dat een van de bestaande betaalmethoden aan uw account is toegewezen. Vergeet bij het gebruik van de kaart niet dat u naast het plastic kaartnummer een drie- of viercijferig nummer moet aangeven, dat u op de achterzijde kunt vinden. Lees dan de "Verkoopvoorwaarden", vink het vakje aan en klik op de knop "Doorgaan".

Stap 7

De bewerking om een nieuwe naam aan je in-game gilde toe te wijzen is voltooid. Als u een fout tegenkomt, is dit probleem hoogstwaarschijnlijk direct gerelateerd aan de plastic kaart. Probeer de bewerking opnieuw of neem contact op met het dichtstbijzijnde bankfiliaal.

Aanbevolen: