Een Document Hercoderen

Inhoudsopgave:

Een Document Hercoderen
Een Document Hercoderen

Video: Een Document Hercoderen

Video: Een Document Hercoderen
Video: 05 Hercoderen 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn er een groot aantal formaten die worden gebruikt als een container voor elektronische documenten. De meest functionele zijn Djvu en Pdf. Als het Pdf-formaat overal wordt gebruikt en je kunt een browser gebruiken om het te lezen, dan moet voor het Djvu-formaat extra software worden geïnstalleerd. De optimale oplossing voor dit probleem kan de installatie zijn van een programma voor het converteren van het ene formaat naar het andere.

Een document hercoderen
Een document hercoderen

Noodzakelijk

Universele Document Converter-software

instructies:

Stap 1

Het hulpprogramma Universal Document Conveter kan worden gedownload via de volgende link https://www.print-driver.ru/download. Installeer het gekopieerde installatiebestand volgens de standaardprocedure door op de knoppen "Accepteren", "Volgende" en "Voltooien" te klikken. Om Djvu-bestanden te bekijken, moet u een speciale plug-in kopiëren van deze site

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het Djvu-bestand en selecteer "Openen" of "Openen met". In het venster voor het selecteren van het standaardprogramma dat verschijnt, klikt u met de linkermuisknop op het Internet Explorer-pictogram. Klik nu op de knop Afdrukken op de werkbalk van de nieuw gekopieerde plug-in.

Stap 3

Selecteer in het geopende venster "Document afdrukken" de Universal Document Converter uit de lijst met beschikbare printers en klik vervolgens op de knop "Eigenschappen". Klik in het linkerblok met knoppen op "Instellingen laden" en selecteer het tekstdocument naar PDF-scriptbestand en druk op Enter.

Stap 4

Om te beginnen met het converteren van een geopend document, drukt u op de Enter-toets of de OK-knop in het Print-venster. Na enige tijd wordt er een kopie in een ander formaat gemaakt voor het originele bestand, dat zich in de map UDC-uitvoerbestanden (in de map Mijn documenten) bevindt. De conversietijd is afhankelijk van het aantal gescande pagina's en het totale volume van het document.

Stap 5

Aan het einde van het proces van het maken van een nieuw bestand, wordt het pdf-document automatisch gestart via de standaard elektronische documentviewer, bijvoorbeeld Adobe Reader of Foxit PDF Reader.

Stap 6

Als het nieuwe document niet automatisch start, probeer dan het bestand handmatig te openen. Open de map Mijn documenten, ga naar de map UDC-uitvoerbestanden en dubbelklik op het bestandspictogram.

Aanbevolen: