Hoe Vind Ik Skype In De Windows 8 Store?

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Ik Skype In De Windows 8 Store?
Hoe Vind Ik Skype In De Windows 8 Store?

Video: Hoe Vind Ik Skype In De Windows 8 Store?

Video: Hoe Vind Ik Skype In De Windows 8 Store?
Video: Установка 8 версии skype на Windows 10 2024, Maart
Anonim

Het belangrijkste verschil tussen Windows 8 en andere Microsoft-besturingssystemen was de introductie van een onafhankelijke Metro-interface en een app store, waarmee je de benodigde software kunt downloaden en installeren.

Hoe vind ik Skype in de Windows 8 Store?
Hoe vind ik Skype in de Windows 8 Store?

Skype voor Metro downloaden

Het installeren van Skype in de Metro-interface gebeurt ook via de Store-app. Om naar het programma te navigeren, klikt u op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van de onderste startmenubalk. Nadat u bent overgeschakeld naar de betegelde interface, selecteert u het item "Opslaan", dat bij gebruik van het standaardthema in het systeem groen wordt gemarkeerd.

Nadat u naar de "Store" bent gegaan, krijgt u een interface te zien voor het selecteren van de gewenste programma's. Om naar Skype te zoeken, klikt u op de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het scherm. Begin vervolgens te typen met het toetsenbord en druk op Enter. Selecteer de juiste toepassing uit de lijst met verkregen resultaten.

Op de programmapagina kunt u vertrouwd raken met de functionaliteit, beoordelingen en alternatieve versies die beschikbaar zijn in de "Store". Klik op de knop "Installeren" om Skype in het systeem te installeren. Meld u indien nodig aan bij uw Microsoft-account, dat u hebt gemaakt bij het activeren en registreren van het systeem of de Microsoft Office-suite.

U kunt ook uw Windows Phone-account gebruiken om programma's uit de winkel te downloaden.

Het installeren van Skype voor Metro is handig voor tabletgebruikers dankzij de handigere bedieningsknoppen en een op gebaren georiënteerde interface.

De nieuwe Skype heeft een meer gestileerde Windows 8-interface die wordt bestuurd in de modus Volledig scherm.

Skype apart installeren

U kunt het programma voor videocommunicatie installeren door het installatieprogramma van de toepassing te downloaden van de officiële Skype-website. Ga hiervoor naar uw Windows-bureaublad en open de browser waarmee u op internet surft. Klik op Downloaden om de nieuwste versie van de applicatie te downloaden. Bevestig de bewerking door op Skype voor Windows downloaden te klikken. Wacht tot de downloadprocedure van het programma-installatieprogramma is voltooid. Nadat de download is voltooid, voert u het resulterende bestand uit en voltooit u de installatie volgens de instructies op het scherm.

Nadat de installatie is voltooid, klikt u met de rechtermuisknop op de Skype-snelkoppeling die tijdens het installatieproces op het bureaublad is gemaakt. Skype vastzetten op het startscherm van Metro? selecteer de optie "Pin to Start". Daarna wordt de vereiste snelkoppeling om het programma te starten toegevoegd aan de tegellijst.

Aanbevolen: