Radio Opnemen In Vinamp

Inhoudsopgave:

Radio Opnemen In Vinamp
Radio Opnemen In Vinamp

Video: Radio Opnemen In Vinamp

Video: Radio Opnemen In Vinamp
Video: Настройка и пользование плеером WINAMP. 2024, Mei
Anonim

Als je moe bent van alle audio-opnames die op je computer staan, dan zet je waarschijnlijk de radio aan om iets nieuws te horen, maar wat als je een nummer echt leuk vond, maar je hoorde niet wie de artiest was, zodat later zou je het kunnen downloaden van welke - een site? Alles is uiterst eenvoudig: gebruik de speciale functie van de WinAmp-speler om het nummer op te nemen dat u leuk vindt.

Radio opnemen in vinamp
Radio opnemen in vinamp

instructies:

Stap 1

Download van internet en installeer de WinAmp-multimediaspeler op uw pc. Het is een gratis en zeer populair programma om naar muziek te luisteren en video's te bekijken. Het kan zowel worden gedownload van de officiële website van de fabrikant als van elke andere bron die voor u geschikt is. Vergeet ook niet om een speciale plug-in te downloaden voor de speler genaamd StreamRipper. Want zonder dat kun je de radio niet opnemen in een vinamp.

Stap 2

Installeer de StreamRipper-plug-in nadat de WinAmp-speler zelf op uw pc is geïnstalleerd. Het installeren van de plug-in kost niet veel tijd en zal geen problemen opleveren. De installatiemap wordt bepaald door het programma zelf, u hoeft alleen maar akkoord te gaan met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en het installatieproces te starten.

Stap 3

Start de WinAmp-speler nadat de installatie van de plug-in is voltooid, waarvan het venster automatisch wordt geopend wanneer de speler start. Om nu de radio in een winamp op te nemen, gaat u naar de website van het radiostation en downloadt u het bestand in M3U-formaat om verbinding te maken met de uitzending. Nu voor het opnameproces zelf. In het venster van de nieuw geïnstalleerde plug-in ziet u 3 knoppen. Als het Russified is, worden ze genoemd: "Start", "Stop", "Eigenschappen".

Stap 4

Houd er rekening mee dat alle nummers die u van de radio in de winamp hebt opgenomen, automatisch op het bureaublad worden opgeslagen. Om de map voor het opslaan van records te wijzigen, klikt u op de knop "Eigenschappen", in het venster dat verschijnt, klikt u op de knop "Bestand" en stelt u een nieuw adres in waar alle opgenomen bestanden later zullen worden opgeslagen.

Stap 5

Druk op de Start-knop om de opname te starten en op de Stop-knop om de opname te beëindigen. U kunt in dezelfde speler naar de opgenomen bestanden luisteren. Om dit te doen, moet u naar de map gaan die u hebt opgegeven als de locatie voor het opslaan van de opnamen en de opgenomen tracks starten.

Aanbevolen: