Hoe Op Te Nemen In Vinamp

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Nemen In Vinamp
Hoe Op Te Nemen In Vinamp

Video: Hoe Op Te Nemen In Vinamp

Video: Hoe Op Te Nemen In Vinamp
Video: Настройка и пользование плеером WINAMP. 2024, April
Anonim

Radio bestaat al tientallen jaren in onze gedachten. Radio's hebben ook een lange weg afgelegd, van enorme apparaten tot draagbare apparaten, en dit proces gaat door. Diverse noviteiten op dit gebied worden ons voortdurend aangeboden. Veel mensen hebben nu de wens om een nummer of een radiostationprogramma op te nemen.

Hoe op te nemen in vinamp
Hoe op te nemen in vinamp

Noodzakelijk

Personal computer, Winamp-programma

instructies:

Stap 1

In tegenstelling tot vroeger is het nu veel gemakkelijker om dit te doen met een zeer goede Winamp-speler en een speciale StreamRipper-plug-in.

Stap 2

Allereerst moet je de gratis Winamp-speler downloaden en installeren van de officiële website www.winamp.com. Dit proces is heel eenvoudig, u hoeft alleen maar de installatietaal te selecteren en de eenvoudige vragen van de installatiewizard te beantwoorden

Stap 3

Vervolgens moet u de distributiekit van de StreamRipper-plug-in downloaden via deze lin

Stap 4

Begin vervolgens met het installeren van StreamRipper door het bestand uit te voeren. Als u Winamp Player hebt geïnstalleerd, is de map waarin de plug-in wordt geïnstalleerd al gespecificeerd. U hoeft alleen maar op de knop "Installeren" te klikken.

Stap 5

Nadat u de StreamRipper-plug-in hebt geïnstalleerd, moet u Winamp starten. er gaan twee kleine vensters voor je open, namelijk de plug-in en de speler. Er zijn drie knoppen in het grijze plug-invenster: "Start"; "Stop"; "Opties".

Stap 6

Als u niet wilt dat de opnamen van radiostations op het bureaublad worden opgeslagen, moet u op de knop "Opties" in de plug-in klikken en naar het tabblad "Bestand" gaan. Klik op het tabblad "Uitvoermap" en voer in plaats van C: / Users / Public / Desktop het pad naar de gewenste map in.

Stap 7

Nu kunt u beginnen met opnemen. Eerst moet je een M3U-uitzendbestand downloaden van de website van het radiostation en het openen met de Winamp-speler. Wanneer het afspelen begint, blijft het alleen in het plug-invenster om op de knop "Start" te klikken en het opnameproces zal doorgaan. Op het moment dat u de opname wilt stoppen, hoeft u alleen maar op de knop "Stoppen" in het plug-invenster te klikken. Om naar het opgenomen bestand te luisteren, gaat u gewoon naar de map die u in de instellingen hebt opgegeven.

Aanbevolen: