Een Fax Verzenden Via Internet

Inhoudsopgave:

Een Fax Verzenden Via Internet
Een Fax Verzenden Via Internet

Video: Een Fax Verzenden Via Internet

Video: Een Fax Verzenden Via Internet
Video: How to FAX over the Internet 2024, Mei
Anonim

Iets minder dan de helft van de bevolking van Rusland maakt gebruik van faxdiensten. Allereerst is het een handige manier om documenten tussen bedrijfssecretarissen door te sturen en vertrouwelijke informatie te verzenden. In principe wordt een fax van de ene machine naar de andere gestuurd, maar als deze er niet is, kunt u internet gebruiken.

Een fax verzenden via internet
Een fax verzenden via internet

instructies:

Stap 1

In het wereldwijde netwerk zijn er veel programma's voor het verzenden van faxberichten via internet, deze kunnen zowel tegen betaling als gratis worden gebruikt. Maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om online brieven te versturen.

Stap 2

U kunt het programma vinden in verschillende internetzoekmachines. Deze software kan zowel werken wanneer verbonden met internet als offline. Bij gebruik van de laatste worden alle gegevens die per fax worden verzonden pas verzonden nadat een internetverbinding tot stand is gebracht.

Stap 3

Voordat u het verzendt, moet u het document scannen dat naar uw computer moet worden verzonden.

Stap 4

Er is een link "Fax verzenden" in de programma-interface. Nadat u erop hebt geklikt, biedt het systeem aan om het vereiste document bij te voegen en het abonneenummer in te voeren. Nadat u alle velden heeft ingevuld, klikt u op de knop "Verzenden". Uw bericht wordt binnenkort naar de geadresseerde verzonden.

Stap 5

Een andere manier om faxberichten te verzenden is via online bronnen. Nadat u de gewenste site heeft gevonden, dient u het formulier in te vullen. Meestal bevat het de coördinaten van de ontvanger, evenals het bijgevoegde bestand dat moet worden verzonden.

Stap 6

Sommige programma's of internetbronnen bieden aan om het nummer van de afzender in te voeren. Als u wilt dat de abonnee aan wie het bericht is geadresseerd, uw nummer ziet, moet u dit aangeven. Als u dit veld niet invult, zal de ontvanger uw nummer niet weergeven of is het onjuist.

Aanbevolen: