Hoe Programma's In Windows Te Integreren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's In Windows Te Integreren
Hoe Programma's In Windows Te Integreren

Video: Hoe Programma's In Windows Te Integreren

Video: Hoe Programma's In Windows Te Integreren
Video: Windows 10: programma vastmaken aan Startmenu 2024, Mei
Anonim

Integratie, of automatische installatie, van applicaties wordt uitgevoerd met behulp van speciale sleutels in batchbestanden en is afhankelijk van het type installatieprogramma dat wordt gebruikt. Hieronder wordt beschreven hoe u taalpakketten, stuurprogramma's en updates kunt integreren in het besturingssysteem Windows 7 / Vista met behulp van het ingebouwde hulpprogramma Dism.exe.

Hoe programma's in Windows te integreren
Hoe programma's in Windows te integreren

Noodzakelijk

UltraISO-programma

instructies:

Stap 1

Maak een map met de naam 7Update op uw bureaublad en daarin twee submappen genaamd X64 en X86, en kopieer de updatebestanden naar de juiste mappen.

Stap 2

Besteed aandacht aan de wenselijkheid van het gebruik van een enkel bestandsformaat (*.msu of *.cab) en voer de UltraISO-toepassing uit.

Stap 3

Pak het bestand install.wim uit de afbeelding van het besturingssysteem uit naar de map 7Update die u eerder hebt gemaakt en start de toepassing Kladblok.

Stap 4

Maak een bestand met de waarde: MD% ~ dp0MOUNTDism.exe / Mount-Wim /WimFile:%~dp0install.wim / Index: 4 /MountDir:%~dp0MOUNTDism.exe / image:% ~ dp0MOUNT / Add-Package / PackagePath: "% ~ dp0x64 "Dism.exe / Unmount-Wim / MountDir:% ~ dp0MOUNT / commit voor Microsoft Windows 7 Maximaal x64 of MD% ~ dp0MOUNTDism.exe / Mount-Wim /WimFile:%~dp0install.wim / Index: 5 / MountDir:% ~ dp0MOUNTDism.exe / image:% ~ dp0MOUNT / Add-Package /PackagePath:"%~dp0x86"Dism.exe / Unmount-Wim / MountDir:% ~ dp0MOUNT / commit voor Microsoft Windows Maximum x86.

Stap 5

Open het menu Bestand van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en selecteer de opdracht Opslaan als.

Stap 6

Geef x64_update en x86_update op in de daarvoor bestemde vakken Bestandsnaam en selecteer de.cmd-extensie voor het vak Bestandstype.

Stap 7

Maak kopieën van de geselecteerde bestanden in de map 7Update en open het contextmenu van de gewenste versie door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 8

Geef de opdracht "Als administrator uitvoeren" op en voer het geselecteerde bestand uit.

Stap 9

Wacht tot het proces is voltooid en verplaats het bestand install.wim naar de afbeelding van het bronbesturingssysteem in de bronnenmap met behulp van het UltraISO-programma.

Stap 10

Sla de aangebrachte wijzigingen op en start de computer opnieuw op, of gebruik de volgende syntaxis om de geselecteerde toepassing stil te installeren: start / wait% systemdrive% installApplicationsapplicationnamenametoepassingsnaam.exe / stil / noreboot, waarbij stil en opnieuw opstarten sleutels zijn en% systemdrive% installApplications de toepassingsnaam is van het executable_file.exe dat het programma aanroept.

Aanbevolen: