Hoe Het Pakket Te Integreren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Pakket Te Integreren?
Hoe Het Pakket Te Integreren?

Video: Hoe Het Pakket Te Integreren?

Video: Hoe Het Pakket Te Integreren?
Video: De weg van het pakket 2024, Mei
Anonim

De software wordt voortdurend bijgewerkt. Wat doe je als je Windows Service Pack moet installeren? In dit geval is herinstallatie optioneel, het pakket kan in het systeem worden geïntegreerd.

Hoe het pakket te integreren?
Hoe het pakket te integreren?

instructies:

Stap 1

Open een verkennervenster (u kunt gewoon het venster "Deze computer" openen) en selecteer "Extra" in de menubalk en vervolgens - "Mapopties"

Stap 2

Vink in het dialoogvenster "Mapopties" de optie "Verborgen bestanden en mappen weergeven" aan en schakel vervolgens het selectievakje "Beveiligde systeembestanden verbergen (aanbevolen)" uit. Klik op "OK" om uw wijzigingen te bevestigen. Het systeem geeft een waarschuwing weer, waarin ook op "OK" wordt geklikt

Stap 3

Plaats de installatieschijf van Windows XP in het station en sluit alle autorun-vensters die worden geopend. Klik in het venster "Deze computer" met de rechtermuisknop op het schijfpictogram en selecteer "Openen" in het contextmenu dat verschijnt. Laat dit venster open om de inhoud van de schijf te zien.

Stap 4

Open Deze computer opnieuw, maar navigeer deze keer naar de hoofdmap van een van uw partities op uw computer, waar u tijdelijk bestanden van de installatieschijf kunt plaatsen die u uiteindelijk zult samenvoegen met Service Pack 3. Maak vervolgens een map en noem deze, bijvoorbeeld WinXP en maak vervolgens een andere map met de naam SP3. Verplaats vervolgens de volledige inhoud van de installatieschijf van Windows XP naar de map C: WinXP.

Stap 5

Terwijl u bestanden van de schijf naar uw computer kopieert, kopieert u het offline installatieprogramma van Windows XP SP3 (de standaardnaam is windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu.exe voor Engels) naar de map C: SP3.

Stap 6

Start een opdrachtprompt, waarin u de volgende opdrachten invoert: cd

cd SP3

windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu.exe -x: c: SP3 Het venster voor het uitpakken van bestanden verschijnt.

Stap 7

Voer vervolgens het volgende in:

cd i386

cd-update

update.exe / integratie: c: winxp De installatiewizard van de software-update integreert Service Pack 3-bestanden met de huidige Windows-distributie.

Aanbevolen: