Hoe Programma's In De Distributie Te Integreren?

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's In De Distributie Te Integreren?
Hoe Programma's In De Distributie Te Integreren?

Video: Hoe Programma's In De Distributie Te Integreren?

Video: Hoe Programma's In De Distributie Te Integreren?
Video: Joep legt uit - Distributieriem - AutoWeek Onderhoud 2024, April
Anonim

De procedure voor het integreren van de geselecteerde applicaties in de Windows OS-distributiekit impliceert het gebruik van een volledig geautomatiseerde of onbeheerde distributiekit. Het kan worden gemaakt met behulp van gespecialiseerde toepassingen, waarvan de bekendste Windows Unattended CD Creator en nLite zijn. Integratie van programma's vereist het gebruik van aanvullende software.

Hoe programma's in de distributie te integreren?
Hoe programma's in de distributie te integreren?

Noodzakelijk

  • - cmdow.exe;
  • - Universele stille schakelaarzoeker;
  • - WinRar

instructies:

Stap 1

Maak geautomatiseerde of onbeheerde distributies van de te integreren applicaties. Deze operatie impliceert de definitie en registratie van de sleutels van de geselecteerde programma's in het sfx-archief. Start hiervoor de applicatie Universal Silent Switch Finder en klik op de knop met het ">"-symbool in het hoofdvenster van het programma.

Stap 2

Specificeer het volledige pad naar het installatiebestand van het programma dat moet worden geïntegreerd en definieer de sleutels in de regel Gebruik. Start de WinRar-toepassing en selecteer de vereiste bestanden van het programma, waarvan de geautomatiseerde distributie in Windows moet worden geïntegreerd. Gebruik de optie "Toevoegen aan archief" en ga naar het tabblad "Algemeen" van het applicatiedialoogvenster dat wordt geopend. Pas het selectievakje toe op het veld SFX-archief maken.

Stap 3

Voer een willekeurige waarde voor de naam in het overeenkomstige veld in en specificeer de optie voor het maximale compressieniveau. Ga naar het tabblad Geavanceerd en gebruik de knop SFX-opties. Selecteer het tabblad Algemeen van het volgende dialoogvenster en voer de eerder opgeslagen toepassingssleutels in de regel Uitvoeren in.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Modus" en schakel de selectievakjes in de velden in: - "Alle bestanden overschrijven"; - "Verborgen modus"; - "Uitpakken naar een tijdelijke map".

Stap 5

Maak een nieuw tekstdocument met de naam cmdlines.txt en [Commands] inhoud "Soft.cmd". Plaats het in de $ OEM $ map en maak een Soft.cmd batchbestand aan.

Stap 6

Voer de waarde cmdow @ / HID in op de eerste regel van het document om het cmdow-hulpprogramma uit te voeren, en voer de waarde @echo off in op de tweede. Typ SET CDROM =% ~ d0 op de derde regel en voer de waarde start / wait% CDROM% sfx1.exe in op de volgende vierde regel.

Stap 7

Herhaal dezelfde waarde op de vijfde regel, verander slechts 1 naar 2 in sfx, en beëindig het gegenereerde document met de zesde regel met de waarde exit. Plaats het gegenereerde batchbestand in dezelfde map.

Aanbevolen: