Norton Starten

Inhoudsopgave:

Norton Starten
Norton Starten

Video: Norton Starten

Video: Norton Starten
Video: Тестирование Norton Security 22.20 2024, Mei
Anonim

Norton Commander is een bestandsbeheerder die werd gebruikt op oudere computers met weinig RAM. Als u een dergelijke computer moet instellen, duurt het laden van LiveCD's lang en treden er aanzienlijke beeldvertragingen op. Het is beter om de minder zware Norton te gebruiken voor bestandstoegang.

Hoe te beginnen
Hoe te beginnen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Koop een opstartbare schijf of diskette die het Norton Commander-programma bevat. Het is noodzakelijk om de computer vanaf dit medium op te starten en hiervoor moet u de juiste prioriteit van opstartapparaten instellen. Ga naar het BIOS van uw computer door op Del of F2 op uw toetsenbord te drukken. De BIOS-startknop wordt aangegeven op het startscherm van het moederbord. Druk meerdere keren op de knop, omdat toetsenbordinvoer niet direct na het inschakelen van de computer wordt gepold.

Stap 2

Zoek het gedeelte Prioriteit opstartapparaat om de opstartprioriteit in te stellen. Installeer de cd-rom onder First boot device om eerst vanaf de schijf op te starten. Nadat u de schijf (of diskette) hebt geladen, start u Norton op door het juiste item in het schijfmenu te selecteren. Het standaard grafische ontwerp van het programma is gemaakt in helderblauw en het scherm bestaat uit twee identieke gebieden die de inhoud van de secties weergeven.

Stap 3

Om de inhoud van bestanden te bekijken, drukt u op F3, om bestanden te kopiëren - F5, om over te dragen - F6, om hulp voor het programma weer te geven - F1, om af te sluiten - F10. Al deze bewerkingen worden beschreven in het onderste paneel van het programma. Deze functionaliteit is vergelijkbaar met de Total Commander-besturing.

Stap 4

Na verloop van tijd zult u wennen aan de interface, evenals aan alle parameters van deze software. Als je het werk van zo'n hulpprogramma niet leuk vindt, kun je anderen proberen, bijvoorbeeld Total Commander. In de regel kiest elke gebruiker voor zichzelf de meest optimale opties voor het gebruik van een bepaald product. Voor meer gedetailleerde aanbevelingen, de vereiste voor systeemparameters en beoordelingen, kijk altijd op de officiële website van de fabrikant. Probeer ook regelmatig uw programma's bij te werken. Zodat ze correct werken op de computer.

Aanbevolen: