Een Programma Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Een Programma Verplaatsen
Een Programma Verplaatsen

Video: Een Programma Verplaatsen

Video: Een Programma Verplaatsen
Video: Lightroom Tip - Mappen en Foto's Verplaatsen 2024, Mei
Anonim

Tijdens het gebruik neemt het besturingssysteem steeds meer ruimte in beslag, vooral Windows. En als je daarnaast meerdere programma's installeert, wordt de ruimte op de harde schijf nog minder, dus je moet constant iets verwijderen om nieuwe software te installeren. Hoe minder vrije schijfruimte, hoe lager de systeemprestaties.

Een programma verplaatsen
Een programma verplaatsen

Noodzakelijk

Stoomverhuizer

instructies:

Stap 1

Een van de meest effectieve manieren is om vrije ruimte opnieuw te verdelen met behulp van speciale partitiemanagers, maar u kunt vaak eenvoudiger hulpprogramma's gebruiken. Na aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe harde schijf of als u één vrije logische partitie heeft, kunt u alle programma's die u nodig heeft daarheen verplaatsen. Dit maakt de systeemschijf vrij en geeft het systeem meer vrije ruimte. Hiervoor kunt u het programma Steam Mover gebruiken.

Stap 2

Download de distributiekit van de applicatie. Aanvankelijk was het programma ontwikkeld om geïnstalleerde Steam-spellen te verplaatsen, maar nu kan het hulpprogramma veel andere taken aan. Het is belangrijk op te merken dat om het programma correct te laten werken, Windows Vista of Windows Seven op de computer moet zijn geïnstalleerd en dat alle schijven in NTFS moeten zijn geformatteerd.

Stap 3

Het programma vereist geen installatie; om het uit te voeren, opent u het uitvoerbare bestand in het archief. U ziet een venster dat in twee delen is verdeeld. Selecteer aan de linkerkant de bronmap waar de zwervende toepassing zich bevindt en selecteer aan de rechterkant van het venster een nieuwe locatie voor uw hulpprogramma.

Stap 4

Selecteer daarna alle items in de lijst en klik op de pijl naar rechts in de linkerbenedenhoek van het programma. Vervolgens ziet u een opdrachtvenster, waarna het benodigde hulpprogramma volledig naar een nieuwe map wordt verplaatst. Links worden op de oude plaats gemaakt, zodat alle applicaties zoals voorheen worden gestart.

Stap 5

Als u het hulpprogramma op zijn oude plaats wilt terugzetten, drukt u op de linkerpijlknop en het programma wordt teruggezet.

Aanbevolen: