Hoe Te Snijden In Korela

Inhoudsopgave:

Hoe Te Snijden In Korela
Hoe Te Snijden In Korela

Video: Hoe Te Snijden In Korela

Video: Hoe Te Snijden In Korela
Video: LENTE UI u0026 BOSUITJES SNIJTECHNIEK | SPRING ONIONS CUTTING TECHNIQUE | Chef Anand Cooking 2024, Mei
Anonim

De grafische editor CorelDraw is een populair illustratieverwerkingsprogramma. Het proces van werken in CorelDraw bestaat uit het maken van objecten, ze bewerken en er verschillende effecten op toepassen. Tegelijkertijd is knippen een basisvaardigheid die elke gebruiker van het programma zou moeten hebben.

Hoe te snijden in Korela
Hoe te snijden in Korela

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding waarmee je gaat werken. Pas het contrast aan om de "omtrek" van het element van de afbeelding dat u het volgende werk wilt vereenvoudigen, te maximaliseren. Als het element dat u wilt knippen eentonig is en voldoende contrasteert met de omringende achtergrond, gebruikt u het gereedschap Toverstaf.

Stap 2

Als het element dat je nodig hebt op de een of andere manier versmelt met de rest van de afbeelding en de "toverstaf" de extra stukken van het object afsnijdt, gebruik dan het gereedschap Bezier-curve. Vergroot hiervoor de afbeelding en plaats deze zo in het programmavenster dat u de randen van de afbeelding zo goed mogelijk kunt zien en gemakkelijk kunt overtrekken.

Stap 3

Traceer zorgvuldig het element van de afbeelding dat u langs de contour wilt knippen, en vergeet niet om hoekpunten te plaatsen. Zodra het element is omlijnd, sluit u de curve door op de knop Sluiten te klikken. Gebruik het vormgereedschap om de curve te bewerken zodat deze rond het gewenste deel van de afbeelding loopt. De tool is te vinden in de werkbalk van het programma of roep het op door op de "F10"-toets te drukken.

Stap 4

Voeg uw afbeeldingselement in deze curve in om het hele object te selecteren, niet alleen de omtrek ervan. Om in te voegen, opent u het menu Effecten en volgt u het pad PowerClip → Plaats in container. Er verschijnt nu een pijl die naar uw curve wijst.

Stap 5

Als het element dat u hebt geselecteerd gecentreerd is ten opzichte van uw curve, ga dan naar het menu "Extra". Ga daar vanuit de sectie "Opties" naar de sectie "Tab" en vervolgens naar de subsectie "Werkruimte". Schakel het vakje Auto-Center PowerClip uit.

Aanbevolen: