Een Kaspersky-sleutel Vervangen

Inhoudsopgave:

Een Kaspersky-sleutel Vervangen
Een Kaspersky-sleutel Vervangen

Video: Een Kaspersky-sleutel Vervangen

Video: Een Kaspersky-sleutel Vervangen
Video: Пробные ключи для касперского 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is Kaspersky Anti-Virus een van de meest bekende en effectieve antiviruspakketten. Zoals elk commercieel antiviruspakket, wordt een Kaspersky Lab-programma betaald en heeft het een geldigheidsduur die beperkt is door de voorwaarden van de licentie. In de regel is deze periode een jaar en aan het einde waarschuwt het programma voor de naderende beëindiging van het werk en biedt het aan om de licentie te vernieuwen en een nieuwe registratiesleutel te verkrijgen.

Een Kaspersky-sleutel vervangen
Een Kaspersky-sleutel vervangen

Noodzakelijk

Computer, internetverbinding, Kaspersky Anti-Virus geïnstalleerd, licentieverlengingskaart, initiële computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Om een nieuwe registratiesleutel te krijgen, moet u de licentie voor de geïnstalleerde versie van Kaspersky Anti-Virus vernieuwen. Dit kan worden gedaan door een licentievernieuwingskaart aan te schaffen, die in de meeste computerwinkels wordt verkocht, zowel conventionele als online. Deze kaart is vergelijkbaar met kaarten voor het opladen van de rekening van mobiele operators, en heeft ook een beschermstrip, waaronder de code verborgen is.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet. Om de licentievernieuwingsprocedure te starten, opent u het antivirusconfiguratiescherm door op het pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm te klikken en "Licentiebeheer" te selecteren. Vink de regel "Get the key now" aan en klik op volgende.

Stap 3

Voer in het venster dat verschijnt de oplaadcode van de kaart in en klik op de bevestigingsknop. Binnen enkele minuten wordt u automatisch een nieuwe sleutel toegestuurd.

Aanbevolen: