Hoe Pdf-wachtwoord Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf-wachtwoord Te Verwijderen
Hoe Pdf-wachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Pdf-wachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Pdf-wachtwoord Te Verwijderen
Video: Remove passwords and unprotect without password to secured PDF files 2024, Mei
Anonim

PDF is het meest gebruikte formaat voor leesbare documenten. Vaak zijn pdf-bestanden beveiligd om het afdrukken en bewerken van het document te beperken. Om het wachtwoord te verwijderen, kunt u een eenvoudige methode gebruiken.

Hoe pdf-wachtwoord te verwijderen
Hoe pdf-wachtwoord te verwijderen

instructies:

Stap 1

U heeft een speciaal programma nodig om het pdf-document te lezen. U kunt Adobe Reader, Foxit Reader of Acrobat Reader gebruiken. Overweeg om de software te installeren die nodig is voor het lezen van pdf-documenten, met behulp van het voorbeeld van Adobe Reader. Volg de link https://www.adobe.com/products/reader.html en download het programma door op de downloadknop te klikken.

Stap 2

Gebruik het programma PDFt.

Stap 3

Elke jpg-afbeelding die in de vorige stap is verkregen, moet worden geconverteerd naar een pdf-document. U kunt hiervoor de app.

Stap 4

Nu moet je de resulterende pdf-pagina's in één bestand plakken. PDF Split Merge helpt u hierbij. Download het door de link te volgen https://pdf-reader.ru/soft/pdf-split-merge.html. Installeer het programma en voer het uit. Selecteer het tabblad PDF-bestanden samenvoegen. Voeg de bestanden toe die in de vorige stap zijn verkregen. Zorg ervoor dat u pagina's toevoegt in dezelfde volgorde als waarin ze in het originele document voorkomen om verwarring te voorkomen. Nadat u alle pagina's hebt toegevoegd, selecteert u de locatie om het bestand op te slaan en klikt u op de knop Uitvoeren en wacht u tot het einde van de conversie.

Aanbevolen: