Het Videobestandstype Wijzigen In Avi

Inhoudsopgave:

Het Videobestandstype Wijzigen In Avi
Het Videobestandstype Wijzigen In Avi

Video: Het Videobestandstype Wijzigen In Avi

Video: Het Videobestandstype Wijzigen In Avi
Video: hoe je AVI bestand omzetten in TS ( nederlands gesproken ) 2024, Mei
Anonim

Een bestandstype is een interne gegevenslay-out die van bestand tot bestand verschilt. Voor videobestanden is de extensie avi bijvoorbeeld het ene type, mkv een ander en mov een derde. Elk van deze normen heeft bepaalde eigenschappen en kenmerken. Het kan gebeuren dat u de opname moet afspelen op een apparaat dat alleen avi-video ondersteunt. In dit geval moet u het bestand met een speciaal programma van het ene type naar het andere converteren.

Het videobestandstype wijzigen in avi
Het videobestandstype wijzigen in avi

instructies:

Stap 1

Download een hulpprogramma voor het converteren van videobestanden, zoals Any Video Converter. Het is een gratis en handig hulpmiddel om te werken met een zeer grote lijst met videostandaarden en -typen. Als alternatief kunt u Total Video Converter of Format Factory gebruiken. Deze programma's kunnen ook het videobestandstype wijzigen in avi.

Stap 2

Volg de link naar de AVC-ontwikkelaarssite - https://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/ of naar een softwareportal op internet, bijvoorbeeld www.softportal.ru of www.softodrom.ru, als je liever een ander programma hebt. Klik op de knop Downloaden of Downloaden en download het installatiebestand.

Stap 3

Installeer software voor gegevensconversie. Zoek hiervoor het installatiebestand dat je hebt gedownload in de downloadmap van je browser. Dit is meestal de map Mijn documenten Downloads, maar er zijn ook andere opties mogelijk. Dubbelklik op de programma-installatie en beantwoord de vragen van de wizard. Als het voorbij is, heb je een snelkoppeling op je bureaublad om het programma te starten.

Stap 4

Open een willekeurige video-omzetter. Dubbelklik met de linkermuisknop op de snelkoppeling of zoek de map in het menu Start, submenu Alle programma's. Klik op de knop "Video toevoegen" in de linkerbovenhoek van het venster. Selecteer het bestand dat u wilt wijzigen. De videotitel en de bijbehorende parameters verschijnen in het hoofdgedeelte van het venster.

Stap 5

Selecteer de regel "Aangepaste AVI" in het vervolgkeuzemenu aan de rechterkant van het programma, direct boven het videoweergavevenster. Selecteer onderaan, onder het weergavegebied, coderingsopties. Blader hiervoor door de lijst met mogelijke instellingen, klik met de linkermuisknop op de gewenste regel en selecteer de juiste optie. We raden u bijvoorbeeld aan om de videoresolutie in te stellen op Origineel, zodat de beeldverhouding van de afbeelding niet wordt gewijzigd. Stel ook de framesnelheid in op AUTO.

Stap 6

Klik op de knop "Coderen" wanneer u klaar bent met het configureren van de parameters. Deze knop staat bovenaan het programmavenster. Wacht tot de voltooiing van het werk, om het proces te beheersen, verschijnt er een regel met de voortgang van de conversie tegenover de bestandsnaam. Na het einde van de conversie zal het programma zelf aanbieden om het resulterende bestand te openen.

Aanbevolen: