Het Avi-formaat Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Avi-formaat Wijzigen
Het Avi-formaat Wijzigen

Video: Het Avi-formaat Wijzigen

Video: Het Avi-formaat Wijzigen
Video: Formaat van foto's eenvoudig wijzigen met iResizer 2024, Mei
Anonim

Films of video's die zijn opgenomen in het populaire avi-formaat kunnen zonder problemen op elke computer worden afgespeeld, maar kunnen problemen opleveren wanneer u ze op een mobiele telefoon of een ander gadget probeert uit te voeren. U kunt het formaat wijzigen met behulp van videoconverters.

Het avi-formaat wijzigen
Het avi-formaat wijzigen

instructies:

Stap 1

Er zijn veel verschillende videoconversieprogramma's beschikbaar om het type videobestand te wijzigen. Er zijn programma's die conversies uitvoeren voor alle soorten bestanden, zodat je een videobestand van een video in avi-formaat naar Mpeg4, 3gp, vob en andere populaire formaten kunt krijgen. Met de SUPER-converter kunt u bijvoorbeeld avi wijzigen in de meest gangbare formaten door geavanceerde instellingen voor video- en geluidskwaliteit te kiezen. Nadat u het programma heeft gestart, moet u het bronbestand selecteren en het gewenste formaat opgeven, waarna het bestand wordt geconverteerd.

Stap 2

Er zijn programma's die zijn ontworpen om avi-bestanden om te zetten in formaten die voldoen aan de vereisten voor het afspelen van specifieke modellen mobiele apparaten. Om bijvoorbeeld een video te krijgen van een avi-bestand dat op de meeste Nokia-smartphones kan worden afgespeeld, moet u een van de volgende converters gebruiken: Format Factory, Free Zune, Any Video, enz. U kunt Movies2iPhone, iSquint, VisualHub, enz. gebruiken om de avi voor het afspelen van video op de iPhone te wijzigen.

Aanbevolen: