Het Videobestandstype Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Videobestandstype Wijzigen
Het Videobestandstype Wijzigen

Video: Het Videobestandstype Wijzigen

Video: Het Videobestandstype Wijzigen
Video: De naam wijzigen van een bestand en een map 2024, Mei
Anonim

Mogelijk moet u in verschillende gevallen het type videobestand wijzigen, bijvoorbeeld als de video-editor een video niet wil openen. Dit kan met behulp van een echte virtuele oogstmachine - het Format Factory-programma.

Het videobestandstype wijzigen
Het videobestandstype wijzigen

Noodzakelijk

Russified versie van Format Factory 2.70

instructies:

Stap 1

Voer het programma uit en voeg de vereiste bestanden eraan toe. Dit kan op minimaal twee manieren.

Stap 2

Klik eerst op de knop "Video" en selecteer in het menu dat verschijnt in de lijst met formaten degene waarnaar u het formaat van uw video wilt wijzigen. Mogelijk zijn niet alle opties zichtbaar, dus vouw het programmavenster breder uit of gebruik de pijlen aan de rechterkant van het menu. Klik in het menu dat verschijnt op "Bestand", selecteer de video, klik op "Openen" en vervolgens op "OK".

Stap 3

Ten tweede sleept u het videobestand gewoon vanuit het verkennervenster naar het werkgebied van het programma. Selecteer in het venster dat verschijnt het gewenste formaat en klik op "OK".

Stap 4

Nadat het bestand aan het programma is toegevoegd, kunt u doorgaan naar de conversie-instellingen. Dubbelklik op de regel van het bestand in de werkruimte. In het venster dat verschijnt, kunt u zowel de video- (bestandsresolutie, codec, aantal frames, aspectverhouding) als audio-instellingen (codec, frequentie, bitrate, kanaal, volume en de aan- of afwezigheid van geluid) wijzigen. Let op het paneel dat toegang geeft tot het vervolgkeuzemenu. Het heeft al genoeg sjablonen voor het toekomstige bestand, en misschien ben je in sommige ervan geïnteresseerd. Nadat u de instellingen hebt afgehandeld, klikt u op "OK".

Stap 5

Om het resultaat op te slaan, klikt u op het menu-item "Acties"> "Instellingen" en geeft u de gewenste map op in het veld "Bestemmingsmap". Klik op "Toepassen" en "OK" om de wijzigingen door te voeren.

Stap 6

Klik op de knop "Start" om te beginnen met converteren. In de kolom "Status" kunt u de voortgang van de conversie bekijken. Als het lang duurt, kunt u het vakje naast "Na conversie, pc uitschakelen" aanvinken, dat zich rechtsonder in het programma bevindt.

Stap 7

Nadat de conversie is voltooid, verschijnt het bericht "Voltooid" in de kolom "Status". Ga naar de juiste directory en overtuig uzelf. Dit kan worden gedaan door met de rechtermuisknop op de bestandsregel te klikken en "Bestemmingsmap openen" te kiezen in het vervolgkeuzemenu.

Aanbevolen: