Hoe Flv-formaat Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Flv-formaat Te Spelen
Hoe Flv-formaat Te Spelen

Video: Hoe Flv-formaat Te Spelen

Video: Hoe Flv-formaat Te Spelen
Video: How to Play FLV file on Windows ? 2024, Mei
Anonim

FLV (Flash Video) is een bestandsindeling voor het overbrengen van video op internet. Het wordt gebruikt op YouTube, RuTube, Vkontakte en andere video-hostingservices. FLV kan zowel streaming video als lokale bestanden afspelen. Adobe Flash Player wordt gratis verspreid als plug-in voor verschillende browsers. Bovendien wordt het FLV-formaat door veel moderne videospelers ondersteund.

Hoe flv-formaat te spelen
Hoe flv-formaat te spelen

instructies:

Stap 1

Download de handige gratis KMPlayer van de website van de fabrikant en pak deze uit. Start de installatie van het programma door op het bestand kmp.exe te klikken. Selecteer de installatietaal - Engels (Engels) of Koreaans (Koreaans).

Stap 2

Sluit alle geopende toepassingen en klik op Volgende om door te gaan met de installatie. Bevestig uw akkoord met de voorwaarden van de licentie om het programma te gebruiken door op de knop Ik ga akkoord te klikken. In het venster Componenten kiezen kunt u ermee instemmen de componenten van de speler standaard te installeren. Als u niet wilt dat het programma automatisch wordt geladen wanneer het systeem opstart, verwijdert u het vinkje bij het menu Start. Gebruik Volgende om door te gaan met de installatie.

Stap 3

In het volgende venster moet u het pad specificeren voor het installeren van het programma. Standaard is de voorgestelde map C: / Program Files / The KMPlayer. Als u het adres wilt wijzigen, klikt u op Bladeren en geeft u een ander pad op. Gebruik de knop Installeren om door te gaan met de installatie.

Stap 4

Klik in het laatste scherm op Voltooien om de installatie te voltooien. Als u wilt dat de speler direct na de installatie start, schakelt u het selectievakje De KMPlayer uitvoeren niet uit. U wordt gevraagd om de interfacetaal te selecteren in de lijst Taal selecteren. Klik na selectie op Volgende. Klik in het venster KMP Video Mode op de knop Openen en geef het pad op naar het videobestand dat u wilt bekijken.

Stap 5

Om video's in FLV-indeling van populaire videohostingsites op uw computer op te slaan, gebruikt u de SafeFrom.net-add-on voor verschillende browsers. In de sectie "Hoe de dienst gebruiken?" volg de link "Aangepaste tools" en download de add-on voor uw browser.

Hoe flv-formaat te spelen
Hoe flv-formaat te spelen

Stap 6

Nadat u deze plug-in hebt geïnstalleerd, ziet u bij het bekijken van video's de knop Downloaden om bestanden op lokale media op te slaan. Activeer de knop en selecteer de resolutie van het videobestand dat u wilt downloaden. Klik in het nieuwe dialoogvenster op Opslaan. Bevestig uw keuze door op OK te klikken en geef het pad op naar de map waar de video zal worden geüpload.

Aanbevolen: