Een Afbeelding Splitsen

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Splitsen
Een Afbeelding Splitsen

Video: Een Afbeelding Splitsen

Video: Een Afbeelding Splitsen
Video: How to Split an Image in Adobe Photoshop 2024, Mei
Anonim

Om schijfkopieën naar verschillende soorten sites te uploaden, moet u het afbeeldingsbestand vaak in verschillende delen splitsen. Natuurlijk kunt u eenvoudig alle bestanden uit de afbeelding extraheren en elk bestand afzonderlijk downloaden, maar dit is erg vervelend en onhandig voor zowel de persoon die de schijf downloadt als downloadt. Zoals u kunt zien, blijkt zo'n eenvoudige, op het eerste gezicht, manier om de afbeelding te splitsen, erg ongelukkig.

Een afbeelding splitsen
Een afbeelding splitsen

instructies:

Stap 1

In dit geval komt het programma Total Commander te hulp, ook wel bekend als Windows Commander. Het is een shareware-bestandsbeheerder die de standaard "Explorer" kan vervangen en zijn functies kan uitbreiden. U kunt Total Commander downloaden via de link: https://wincmd.ru/plugring/totalcmd.html, of door het installatiebestand van het programma in een zoekmachine te zoeken

Het moet gezegd dat WinRAR ook afbeeldingen en andere bestanden in delen kan splitsen, maar na de proefperiode kun je het niet gebruiken - je moet een licentie aanschaffen. Daarom zullen we overwegen de afbeelding in delen te splitsen met behulp van het voorbeeld van Total Commander.

Stap 2

Voer na het downloaden en installeren van het programma de snelkoppeling uit. Er opent zich een werkveld voor je, bestaande uit twee vensters. Kies een van hen, bijvoorbeeld de linker. Het toont de structuur van de harde schijf van de computer.

Zoek de map waarin de afbeelding is opgeslagen en vervolgens het schijfkopiebestand zelf en klik er eenmaal met de linkermuisknop op. Selecteer daarna in het hoofdmenu van Total Commander "Bestanden" - "Bestand splitsen".

Stap 3

Geef in het venster dat verschijnt het pad op waar u de voltooide, in delen opgesplitste afbeelding wilt plaatsen. Deze onderdelen worden "bureaus" genoemd en heten Part1, Part2, Part3, etc. Selecteer in hetzelfde venster de gewenste grootte voor elk onderdeel of voer uw eigen formaat in, klik vervolgens op "OK" en wacht tot de bewerking van het splitsen van de afbeelding in delen is voltooid.

Aanbevolen: