Hoe Dahaka Te Verslaan

Inhoudsopgave:

Hoe Dahaka Te Verslaan
Hoe Dahaka Te Verslaan

Video: Hoe Dahaka Te Verslaan

Video: Hoe Dahaka Te Verslaan
Video: How To Fight Dahaka u0026 Kaileena as Sand Wraith - Prince Of Persia: Warrior Within 2024, Mei
Anonim

Dahaka is een monster uit het computerspel Prince of Persia, een woest beest met ongelooflijke kracht, de Guardian of Time, het is niet zo gemakkelijk om hem te doden. Hij kan door een muur breken, over een afgrond springen, elk levend wezen doden met slechts één aanraking.

Hoe Dahaka te verslaan
Hoe Dahaka te verslaan

instructies:

Stap 1

Start het Prince of Persia-spel, laad je personage. In het begin zul je het monster niet aankunnen, dus je zult Dahaka niet kunnen doden. Ga er omheen. Om dit te doen, moet hij waterkeringen vinden, hij kan ze niet oversteken. Wanneer de prins het vat met het zand van de tijd opent, zal Dahaka hem achtervolgen. Om eraan te ontsnappen volgt u de grafiek, het bezoek van de bewaker wordt voorafgegaan door een screensaver en tijdens de achtervolging zelf wordt het landschap in zandkleuren geschilderd. Vind de beste weg en vertrek.

Stap 2

Ren rechtdoor het derde hoofdstuk "Zandloper" in, draai dan links, ren langs de linker muur, haak los, spring verder naar beneden. Ren dan langs de muur, verberg je achter de muur van water om Dahaka te verslaan. In het vijfde hoofdstuk ren je naar de trap, spring op de lat en op de richel. Breek een ton, ren langs de linker muur, klim omhoog, pak het touw om langs de muur te rennen, ren dan door de gang tot je achter de portaalmuur bent.

Stap 3

Ga naar het negende hoofdstuk “Tweede kans. Altaar om met Dahaka om te gaan. Zet de tijdsdilatatie aan, loop naar de rand van de stof en spring. Spring achter de kolom naar beneden, ren langs de planken, ren de hoek om en spring dan op de dwarsbalk. Ga naar het stenen gebied, breek de muur, ga naar buiten op vaste grond

Stap 4

In de locatie "Bibliotheek" kruip je naar links. Spring over de tralies naar de tegenoverliggende rand van de kamer. Aan het einde van het pad ga je naar links, ga dan naar de rechter muur en de Guardian of Time staat voor je. Om Dahaka te doden, ren om hem heen, verzamel zand, vertraag de tijd en ren naar hem toe en raak hem, en zo meerdere keren achter elkaar

Stap 5

Ren snel naar hem toe, vertraag en versnipper, probeer hem de eerste keer te versnipperen, anders als hij losbreekt, zal hij met de helft van zijn gezondheid zijn. Kylie kan je helpen bij het vermoorden van Dahaki.

Aanbevolen: