Hoe Codes Op Games Toe Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe Codes Op Games Toe Te Passen
Hoe Codes Op Games Toe Te Passen

Video: Hoe Codes Op Games Toe Te Passen

Video: Hoe Codes Op Games Toe Te Passen
Video: (SEPTEMBER 2021) ALL 9 CODES in Strongman Simulator | *ALL NEW CODES* for Strongman Simulator 2024, Mei
Anonim

Cheatcodes zijn uitgevonden en gemaakt voor degenen die niet alleen alle niveaus van hun favoriete computerspel kunnen doorlopen. De codes in elk spel worden anders ingevoerd. Laten we verschillende opties bekijken.

Hoe codes op games toe te passen
Hoe codes op games toe te passen

instructies:

Stap 1

Codes invoeren in het spel Counter-Strike 1.6 Het meest populaire computerspel is Counter-Strike 1.6. Er zijn veel cheatcodes en programma's voor dit spel. Download de cheat die je nodig hebt en installeer deze in de hoofdmap van het cstrike-spel. Ga nu het spel in om de cheatcode uit te voeren. Druk op de Page Down-toets en er verschijnt een minimenu. Met behulp van een cheat kun je door muren kijken, nauwkeurig schieten, snel rennen.

Stap 2

Codes invoeren in NBA 2k11 Start het spel op je pc. Selecteer in het hoofdmenu het item "Instellingen". Klik vervolgens op "Codes" en klik in het veld "Code invoeren". Start het spel opnieuw en de wijzigingen worden van kracht. 2ksports - Ontgrendel 2k Sports Team

2kchina - Ontgrendel het nationale team van China 2k

payrespect - ontgrendel ABA-bal

nba2k - Ontgrendel het verbeterde NBA2k-team

vcteam - Deblokkeer VC-team

Stap 3

In de "Kozakken"-strategie wordt het menu voor het invoeren van cheatcodes geopend wanneer u op de "Enter"-toets drukt supervisor - gevechtsmist aan / uit

geld - goudaanvulling

multitvar - toegang tot alle soldaten

Goden - hulp van de goden

AI - de mogelijkheid om vijanden te besturen

middelen - vul alle middelen aan

schild - super wapen

Stap 4

Codes invoeren in De Sims 3 Om codes in te voeren in De Sims 3, drukt u op de sneltoets CTRL + SHIFT + C. Als de console niet opent, sluit u het spel af en controleert u of er een ander programma wordt geopend wanneer u op deze toetsen drukt. Sluit het en breid het spel uit. Druk nogmaals op de toetsen Voor gebruikers van het Vista-besturingssysteem: Gebruik Ctrl + Windows + Shift + C. Sommige Sims 3-codes:

Kaching - Voegt §1.000 toe aan het familiespaarvarken

Motherlode - Voegt §50.000 Simoleons toe aan het gezinsbudget

Familyfunds - Hiermee kunt u uw gezinsbudget instellen.

Aanbevolen: