Hoe Een Flashstation Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flashstation Te Repareren
Hoe Een Flashstation Te Repareren

Video: Hoe Een Flashstation Te Repareren

Video: Hoe Een Flashstation Te Repareren
Video: Trying to FIX a Faulty Hoverboard / Self Balancing Scooter 2024, Mei
Anonim

Een flashstation is al lang een onmisbaar ding geworden voor iemand die op de een of andere manier verbonden is met een computer. Soms blijkt de informatie erop van onschatbare waarde voor ons. En des te sterker is onze ergernis als de flashdrive plotseling uitvalt. In veel gevallen is het niet moeilijk om het zelf te repareren. Maar als uw flashdrive wordt verpletterd door een auto, kan het advies nutteloos zijn, u zult moeten betalen om een nieuwe te kopen en vergeet voortaan niet om een back-up van uw informatie te maken. In andere gevallen is het heel goed mogelijk om uw trouwe assistent weer tot leven te wekken.

Hoe een flashstation te repareren
Hoe een flashstation te repareren

instructies:

Stap 1

Probleem # 1: Uw flashstation wordt, bij afwezigheid van zichtbare fysieke fouten, door het systeem herkend als leeg of niet geformatteerd. Dit kan gebeuren als u de kaart voortijdig uit de sleuf haalt of door een plotselinge stroomstoring. Om gegevens te herstellen, moet u een speciaal programma uitvoeren om het probleem in dergelijke gevallen op te lossen. Bijvoorbeeld EasyRecovery, te vinden op de officiële website op websit

Stap 2

Probleem #2: De computer detecteert de USB-stick, maar je kunt hem niet openen. Als de informatie op de flashdrive geen waarde voor u heeft, zal formatteren helpen. Ga hiervoor naar "Deze computer", zoek het pictogram van de flashdrive en klik met de rechtermuisknop. Selecteer in het menu dat verschijnt "Formatteren", "FAT32", "Start". De flashdrive wordt gereanimeerd.

Stap 3

Probleem nummer 3: De computer detecteert de USB-stick, u kunt deze niet openen en de gegevens moeten zonder fouten worden opgeslagen. In dit geval zullen we een beroep doen op hetzelfde internet voor hulp. U hebt hulpprogramma's nodig om een USB-flashstation te repareren. Bijvoorbeeld TestDisk. Dit programma kan worden gedownload op: https://www.izone.ru/disk/recovery/testdisk-download.htm. We installeren het programma op de computer, voeren het uit en proberen er alle inhoud mee te herstellen. In de overgrote meerderheid van de gevallen helpt dit soort manipulatie

Stap 4

Probleem # 4: De computer detecteert de USB-stick helemaal niet. Dit is een ingewikkelder probleem. Hiervoor kunnen tal van redenen zijn. Bijvoorbeeld een flashdrive is doorgebrand door misbruik (je hebt Safe Shutdown niet gebruikt). In dit geval zullen alleen specialisten u helpen informatie te herstellen van een uitgebrande flashdrive, en zelfs dan niet altijd.

Stap 5

Een andere veelvoorkomende reden waarom een flashstation mogelijk niet wordt gedetecteerd, is corruptie van het bestandssysteem. In dit geval kunt u ook het hulpprogramma TestDisk gebruiken. Maar als zij u niet heeft geholpen, dan gaat uw weg rechtstreeks naar dezelfde specialisten.

Aanbevolen: