Drivers Voor Alle Canon-printers Vinden

Inhoudsopgave:

Drivers Voor Alle Canon-printers Vinden
Drivers Voor Alle Canon-printers Vinden
Anonim

Driver - software voor de juiste werking van het apparaat dat het verbindt met het besturingssysteem. Deze handige software helpt uw printer in harmonie met uw computer te werken en snel en efficiënt af te drukken.

Drivers voor alle Canon-printers vinden
Drivers voor alle Canon-printers vinden

Noodzakelijk

  • - Canon-printer;
  • - schijf met stuurprogramma's voor de printer;
  • - PC met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Wanneer u stuurprogramma's voor een Canon-printer installeert, bepaalt u het model door de naam op de behuizing van de machine te lezen. U kunt het merk van het afdrukapparaat ook vinden in de meegeleverde documentatie.

Stap 2

Vergeet niet dat hightech apparatuur waarvoor extra software moet worden geactiveerd, altijd wordt geleverd met een cd met de juiste stuurprogramma's. Als u de media bent kwijtgeraakt, koop deze dan bij een computerwinkel.

Stap 3

U vindt de software die u nodig heeft in de verzameling stuurprogramma's, nadat u de beschikbaarheid ervan in de lijst hebt gecontroleerd. Als je vrienden een soortgelijk afdrukapparaat gebruiken, vraag ze dan om een installatieschijf.

Stap 4

Bezoek de officiële Canon-website door de link aan het einde van het artikel te volgen. Open op de titelpagina van de fabrikant de sectie Ondersteuning en het item Driver Catalogus. Voer in het venster dat verschijnt de gegevens in de juiste kolom in, waarvan er één bedoeld is voor software voor een thuiscomputer en de andere wordt ingevuld door degenen die van plan zijn deze voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Stap 5

Selecteer uw land in de vervolgkeuzelijst in het eerste veld en specificeer in het tweede veld het type apparatuur door op de knop Printers te klikken. Selecteer het model van uw afdrukapparaat en bevestig uw actie door op het item Go te klikken. Wacht tot de aanvraag is verwerkt en volg de stapsgewijze instructies om alle velden van het formulier in te vullen. Activeer de optie Downloaden, blader naar een map op uw computer en download de driver voor uw Canon-printer.

Stap 6

Zorg ervoor dat de printer is aangesloten op uw computer en is aangesloten op een stopcontact. Voer het installatiebestand uit dat op uw harde schijf is opgeslagen en volg de stapsgewijze instructies. Druk na het installeren van de driver een testpagina af en controleer de kwaliteit van de resulterende afbeelding.

Aanbevolen: