Alle Verwisselbare Schijven Vinden

Inhoudsopgave:

Alle Verwisselbare Schijven Vinden
Alle Verwisselbare Schijven Vinden

Video: Alle Verwisselbare Schijven Vinden

Video: Alle Verwisselbare Schijven Vinden
Video: Harde schijven vernietigen op locatie door IT-recycling. 2024, Mei
Anonim

Verwisselbare opslagmedia zijn al lang een integraal onderdeel van het proces van volwaardig werken met een computersysteem. Hoe vind je alle aangesloten verwisselbare harde schijven?

Alle verwisselbare schijven vinden
Alle verwisselbare schijven vinden

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Deze computer" om de bewerking uit te voeren voor het definiëren van alle verwijderbare harde schijven op de lokale computer.

Stap 2

Roep het contextmenu van het element op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen".

Stap 3

Selecteer het tabblad Apparaatbeheer in het dialoogvenster dat wordt geopend en definieer de te gebruiken verwisselbare media.

Stap 4

Zorg ervoor dat er geen gele uitroeptekens in het gedeelte USB-controllers staan. De aanwezigheid van dergelijke pictogrammen kan erop wijzen dat de stuurprogramma's voor deze apparaten moeten worden bijgewerkt. Om deze bewerking uit te voeren, opent u het contextmenu van het te updaten element door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Stuurprogramma bijwerken" te selecteren. Selecteer de optie "Automatisch" en druk op de OK-knop om de opdracht te bevestigen.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu Start voor een alternatieve procedure voor het identificeren van alle verwisselbare schijven en het oplossen van mogelijke problemen en ga naar het Configuratiescherm.

Stap 6

Open de link "Beheer" door te dubbelklikken en ga naar het knooppunt "Computerbeheer".

Stap 7

Selecteer de groep "Opslagapparaten" in het linkerdeelvenster van het schijvenvenster en selecteer de opdracht "Schijfbeheer".

Stap 8

Identificeer alle verwisselbare schijven die door het systeem worden gebruikt en zorg ervoor dat ze allemaal een stationsletter hebben.

Stap 9

Roep het contextmenu van de te repareren schijf op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Change drive letter of drive path" op te geven in de vervolgkeuzelijst.

Stap 10

Klik op de knop Toevoegen in het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer de gewenste stationsletter in de vervolgkeuzelijst van het nieuwe dialoogvenster.

Stap 11

Bevestig uw keuze door op OK te klikken en wacht tot het autorun-venster wordt geopend.

Aanbevolen: