Hoe De Modem In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Modem In Te Voeren
Hoe De Modem In Te Voeren

Video: Hoe De Modem In Te Voeren

Video: Hoe De Modem In Te Voeren
Video: How to set up the DGN1000 4-port modem 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld ontwikkelen veel bedrijven apparatuur zoals modems. Elk model heeft zijn eigen interface, maar de instellingen zijn praktisch hetzelfde. Veel gebruikers hebben vragen over het invoeren van de modem. Dit is vrij eenvoudig te doen. De hele procedure kan worden onderverdeeld in verschillende fasen.

Hoe de modem in te voeren
Hoe de modem in te voeren

Noodzakelijk

Personal computer, modem

instructies:

Stap 1

Ga hiervoor naar "Start" en selecteer "Uitvoeren". Voer in de "Opdrachtregel" het woord "cmd" in. Met het commando "route print" kunt u het adres van de modem bepalen. Het wordt meestal geregistreerd als een gateway. Voer vervolgens in een willekeurige browser "https:// ip.." in de adresbalk in, waarbij ip het adres is waarnaar u hebt gekeken. Klik op zoeken. Voer uw login en wachtwoord admin in. Controleer of de modem is aangesloten via Ethernet-technologie. Controleer de ping naar het modem. Druk op de win-toets (met het windows-logo) + R. Voer de tekenreeks "ping 192.168.1.1" in.

Stap 2

Als u geen toegang krijgt tot de modem, klikt u op de kolom "Configuratiescherm". Selecteer "Netwerkcentrum". Klik op de "LAN" tab. Er verschijnt een venster (eigenschappen, uitschakelen, diagnostiek) Klik op "Eigenschappen". Selecteer "Internet Protocol versie 4 (TCP / IPv4)". Klik nogmaals op "Eigenschappen" en volg de instructies die verschijnen.

Stap 3

Als u de modem niet kunt invoeren en het telefoonsnoer is erop aangesloten, koppel dan het snoer los. Start je computer opnieuw op. De modem moet ook opnieuw worden opgestart. Hiermee worden de eerder ingestelde instellingen gereset. Kijk dan welk IP-adres er is geregistreerd in het lokale netwerkprotocol. Configureer het IP-adres en de routes op de modem correct. Probeer opnieuw in te loggen op het modem. Als al het andere faalt, ga dan naar de site van de modemfabrikant, download daar de handleiding. Vul alle vereisten in die daar worden aangegeven.

Stap 4

Ga naar het startmenu. Klik op de knop Uitvoeren. Voer in de opdrachtregel "cmd" en vervolgens "telnet 192.168.1.1" in. Open een willekeurige browser en voer "https://192.168.1.1/" in. Er wordt een venster voor u geopend waarin u het wachtwoord 1234 invoert. Klik op de knop "Inloggen". Laat de velden leeg en klik op de knop Negeren. Selecteer "Ga naar geavanceerde instellingen" en klik op de knop "Toepassen". Ga naar het menu "Netwerk", dan "WAN" en "Internetverbinding". Er wordt een venster geopend waarin u de modem kunt configureren.

Aanbevolen: