Hoe De Vermenigvuldiger Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vermenigvuldiger Te Veranderen
Hoe De Vermenigvuldiger Te Veranderen

Video: Hoe De Vermenigvuldiger Te Veranderen

Video: Hoe De Vermenigvuldiger Te Veranderen
Video: cijferend vermenigvuldigen met een vermenigvuldiger groter dan 10 2024, Mei
Anonim

U kunt de processor overklokken om de prestaties van uw computer te verbeteren. Meestal wordt deze bewerking uitgevoerd door de processorvermenigvuldiger in het BIOS te wijzigen of door hulpprogramma's te gebruiken.

Hoe de vermenigvuldiger te veranderen
Hoe de vermenigvuldiger te veranderen

instructies:

Stap 1

Als uw moederbord de snelle overklokmodus ondersteunt, start u het opnieuw op terwijl u de DEL-toets ingedrukt houdt. Controleer het BIOS-menu dat wordt geopend. Open het gedeelte Systeemconfiguratie. Zoek het item CPU-parameters erin en open het.

Stap 2

Zoek de regel in de lijst die de oorspronkelijke kloksnelheid van de processor en zijn vermenigvuldiger weergeeft (bijvoorbeeld? 5). Druk op de Enter-toets om deze parameter te wijzigen. Zelfs als je een fan bent van grote waarden, verander de vermenigvuldiger dan niet met meer dan één eenheid. Om de nieuwe BIOS-instellingen op te slaan, drukt u op de F10-toetsenbordtoets.

Stap 3

Wacht tot de computer volledig is opgestart en controleer of de processor goed werkt. Als u denkt dat u het iets meer moet overklokken, start u het systeem opnieuw op en gaat u opnieuw naar het BIOS-menu. Wees echter voorzichtig, als u een voedingseenheid met laag vermogen hebt geïnstalleerd bij het monteren (of kopen) van uw computer, kunt u na stappen om de processor te versnellen, ontdekken dat sommige apparaten die op het moederbord zijn aangesloten niet werken (bijvoorbeeld een geluidskaart of dvd-station) …

Aanbevolen: