Een Vermenigvuldiger Ontgrendelen Unlock

Inhoudsopgave:

Een Vermenigvuldiger Ontgrendelen Unlock
Een Vermenigvuldiger Ontgrendelen Unlock

Video: Een Vermenigvuldiger Ontgrendelen Unlock

Video: Een Vermenigvuldiger Ontgrendelen Unlock
Video: Ratchet u0026 Clank (PS4) All 28 Gold Bolts Locations (Ultimate Explorer Trophy) How to Unlock All Cheat 2024, Mei
Anonim

Multiplier-ontgrendeling wordt gebruikt bij het overklokken van processors. Alle boards ondersteunen multiplier selectie, dus je moet bepaalde contacten op de processor sluiten om deze instelling te wijzigen.

Een vermenigvuldiger ontgrendelen unlock
Een vermenigvuldiger ontgrendelen unlock

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - vaardigheden in het werken met elektronica.

instructies:

Stap 1

Demonteer de systeemeenheid en verwijder de processor om de vermenigvuldiger te ontgrendelen. Zoek er bruggen op. Bekijk ze aandachtig. Er is een groef tussen de twee punten die moeten worden verbonden om de contacten te sluiten. Je ziet er een dunne koperen beplating in.

Stap 2

Als je de bruggen sluit met een potlood of soldeer, dan sluit je ook het koperen substraat en als gevolg daarvan zal het erg moeilijk zijn om de processor weer tot leven te brengen. Daarom is het belangrijkste bij het sluiten van de vermenigvuldiger het sluiten van de bruggen om het kopersputteren niet aan te raken.

Stap 3

Vul de groeven met een diëlektricum, waarvoor u secondelijm kunt gebruiken. Doe dit uiterst voorzichtig, want er mag geen lijm op het contactvlak van de brug komen en de groef moet volledig worden gevuld om een betere isolatie te verkrijgen. Lokaliseer de groeven met tape.

Stap 4

Reinig hiervoor het oppervlak van de rug met alcohol of eau de cologne. Plak twee stroken ducttape, elk ongeveer een centimeter breed, langs de brug. Dit moet zo gebeuren dat de tape het contactvlak bedekt, maar de groeven niet raakt. De resulterende spleetbreedte mag niet meer dan twee millimeter zijn. Als de rubberen achterkant in de weg zit, knip deze dan af.

Stap 5

Neem met hun hulp nog twee stroken plakband van dezelfde breedte, lokaliseer tenslotte de plaats waar u de lijm gaat aanbrengen, lijm ze loodrecht op de bestaande stroken zodat alleen de groeven van de bruggen open zijn. Houd er rekening mee dat de tape goed moet plakken en niet opzwellen. Het moet stevig worden gelijmd, anders is lijmlekkage mogelijk. Scheur na het drogen de tape af - er moet een gelijkmatige bult lijm op de groeven zijn.

Stap 6

Snijd met een scalpel de resten af. Als je eenmaal een plat oppervlak hebt, maak dan sporen met een vloeibare geleider, ook met plakband. Nadat alles droog is, herhaalt u de procedure voor alle bruggen. Neem vervolgens een multimeter, bel de sporen voor hun contact met elkaar.

Stap 7

Begin daarna met overklokken. De kenmerken van de sluiting zullen voor verschillende processormodellen verschillen, namelijk welke bruggen met elkaar moeten worden verbonden om de processorvermenigvuldiger te ontgrendelen.

Aanbevolen: