Een Nummer Opnemen Op Uw Computer

Inhoudsopgave:

Een Nummer Opnemen Op Uw Computer
Een Nummer Opnemen Op Uw Computer

Video: Een Nummer Opnemen Op Uw Computer

Video: Een Nummer Opnemen Op Uw Computer
Video: Mijn Eerste Nummer in de Studio opnemen! 2024, Mei
Anonim

Laten we ons een heel reële situatie voorstellen - we wilden roem. Om dit te doen, herinnerden ze zich alle vocale lessen, stelden ze een muzikale groep samen, werkten ze lange tijd aan de tekst en muziek, en verbeterden ze voortdurend de toch al bijna meesterlijke creatie. En hier is het dan, een wulps moment - een record! Maar hier is het probleem - niemand weet hoe een nummer op een computer moet worden opgenomen. Dit is niet echt een probleem. Kijk nu zelf.

Een nummer opnemen op uw computer
Een nummer opnemen op uw computer

instructies:

Stap 1

Er zijn nogal wat manieren om een nummer op een computer op te nemen. U kunt bijvoorbeeld een gewone voicerecorder nemen, op de "Rec"-toets drukken en voor uw plezier zingen en spelen. Gezien het feit dat met de ontwikkeling van moderne technologieën de apparatuur zo perfect is dat dezelfde recorder gewoon op een computer kan worden aangesloten en alle inspanningen en inspanningen kunnen worden overgebracht naar de harde schijf, zouden er geen speciale problemen moeten zijn.

Stap 2

U kunt ook een andere optie gebruiken: video-opname. Er is zowel een track als een clip tegelijk. Over het algemeen twee geneugten in één. Eenvoudig en handig. Men moet echter rekening houden met het feit dat in het eerste en tweede geval de opnamekwaliteit er sterk onder zal lijden.

Stap 3

Zodat de kwaliteit van de opname er niet onder lijdt, kun je het anders doen. Hiervoor sluiten we de instrumenten en microfoon direct aan op de computer en beginnen we met opnemen.

Het wordt aanbevolen om een mengpaneel te hebben voor gebruiksgemak. Het is verbonden met een computer via een USB-kabel. En je kunt zowel muziekinstrumenten als een microfoon aansluiten op de afstandsbediening zelf. Bovendien kun je het volume aanpassen, een koptelefoon aansluiten en luisteren naar wat er is opgenomen, terwijl je onderweg nieuw materiaal toevoegt.

Zo is het ook met de microfoon. Als je een mengpaneel hebt, werken we via de console. Als deze eenheid afwezig is, zijn we niet boos. De microfoon kan rechtstreeks op de computer worden aangesloten. Om dit te doen, moet je een roze gat op de geluidskaart vinden. Dit is een microfooningang. We sluiten respectievelijk de microfoon zelf en de eerder genoemde poort aan en zetten de volgende stap.

Stap 4

Om een record op te slaan, moet u speciale programma's gebruiken. De programma's Sony Sound Forge en FL Studio zijn hiervoor het meest geschikt. De intuïtieve interface helpt je alle fijne kneepjes van dit programma te begrijpen, plus het maken en bewerken van records. Veel geluk.

Aanbevolen: