Een Flashkaart Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Flashkaart Opslaan
Een Flashkaart Opslaan

Video: Een Flashkaart Opslaan

Video: Een Flashkaart Opslaan
Video: Cram.com Flashcard Tutorial 2024, Mei
Anonim

Vanuit technologisch oogpunt zijn flash-kaarten een van de meest voorkomende flash-elementen van een webpagina. Net als bij andere elementen die met deze technologie zijn gemaakt, wordt bij rechtsklikken op een ansichtkaart geen menu weergegeven met het item "Opslaan als", dat wordt gebruikt om afbeeldingen naar een computer te uploaden. Dit betekent natuurlijk niet dat het onmogelijk is om het Flash-element op te slaan.

Hoe een flashkaart op te slaan?
Hoe een flashkaart op te slaan?

instructies:

Stap 1

Profiteer van de functie voor het opslaan van webpagina's met al hun inhoud, die beschikbaar is in moderne browsers. Open hiervoor de pagina met de ansichtkaart en druk op de toetsencombinatie Ctrl + S om het dialoogvenster voor opslaan te openen. Open in het veld "Bestandstype" van dit dialoogvenster de vervolgkeuzelijst en selecteer het item dat garandeert dat zowel de pagina als alle samenstellende bestanden worden opgeslagen. In de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer is dit de string "Webpagina, compleet", in Opera - "HTML-bestand met afbeeldingen". Selecteer vervolgens in hetzelfde dialoogvenster de opslaglocatie van waaruit u het briefkaartbestand het gemakkelijkst kunt uitpakken en klik op de knop "Opslaan". Ga daarna in "Verkenner" naar de opslaglocatie en open de extra map die door de browser is gemaakt. Zoek het vereiste bestand erin - het moet de swf-extensie hebben.

Stap 2

U kunt het doen zonder de pagina op te slaan, aangezien de browser dit doet zonder uw deelname. Voordat hij een webpagina aan de gebruiker laat zien, slaat hij alle inhoud op in zijn eigen tijdelijke bestandsopslag - "cache". Het is waar dat het gebruik van deze opslag niet zo handig is als het gebruik van een pagina die is opgeslagen via een dialoogvenster - je zult zelf moeten zoeken welke van de hele set swf-bestanden in de cache bij deze pagina met een ansichtkaart hoort.

Stap 3

Soms stellen zeer sluwe site-eigenaren een voorwaarde in de serverinstellingen, waarna de browser het bestand niet op de computer opslaat. Om dit obstakel te omzeilen, kunt u proberen het briefkaartbestand afzonderlijk van de pagina te downloaden. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de achtergrond van de pagina en selecteer "Paginabroncode" in het contextmenu. Zoek de link naar het vereiste swf-bestand in de HTML-code, kopieer het adres, plak het in de adresbalk van de browser en druk op Enter. Wanneer het dialoogvenster voor opslaan verschijnt, geeft u de locatie en naam van het opgeslagen bestand op. Open na het voltooien van het proces de ansichtkaart met "Verkenner".

Aanbevolen: