Een Download Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Download Herstellen
Een Download Herstellen

Video: Een Download Herstellen

Video: Een Download Herstellen
Video: Remix Herstellen aus 2 Liedern und das Programm Downloaden 2024, Mei
Anonim

Het mooie van internet is dat het bijna alles heeft. En u kunt alle informatie naar uw computer downloaden. Maar er kan van alles gebeuren en de download wordt soms onderbroken. Om geen bestanden te verliezen en ze opnieuw te downloaden, gebruikt u een paar eenvoudige programma's: browser, downloadmanager, torrent-client.

Een download herstellen
Een download herstellen

instructies:

Stap 1

Dus je bent vol verdriet vanwege een onderbelast bestand. Als u een browser gebruikt (Internet Explorer, Opera, enz.), zoek dan het gedeelte "Downloads" in de browsertabbladen, zoek het onderbelaste bestand uit de lijst, klik op het pictogram "Doorgaan met downloaden" (in Mozilla- en Opera-browsers lijkt het een driehoekje op de afspeelknop). De download gaat verder als het bestand in de cache is opgeslagen.

Stap 2

Als uw netwerk slecht is geconfigureerd en er regelmatig verbroken verbindingen zijn, is er een optimale oplossing - gebruik een downloadmanager. Dit is software voor het downloaden van bestanden van internet en een lokaal netwerk, met geavanceerde functionaliteit: het hervatten van een bestand, het beperken van de downloadsnelheid, het toewijzen van een downloadwachtrij, het opsplitsen in meerdere streams, waardoor de downloadsnelheid wordt verhoogd.

Stap 3

Er zijn verschillende gratis programma's die gemakkelijk kunnen worden gedownload op internet, zoals ReGet en Download Master. Om door te gaan met downloaden, selecteert u het gewenste bestand, klikt u er met de rechtermuisknop op en klikt u in het contextmenu op "download hervatten". Als je hebt gedownload van een bestandshostingservice, bijvoorbeeld Letitbit, worden daar dynamische links gegeven. Log opnieuw in, ontvang de downloadlink, kopieer, open het onvolledige bestand, plak de link in de "eigenschappen", de download gaat verder vanaf de plaats waar de verbinding is verbroken.

Stap 4

Werken in torrent-clients zoals µTorrent werkt op een vergelijkbare manier. Het bestand wordt gedownload van verschillende hostingsites (seeds) en vervolgens gedistribueerd. Als u verkeer bespaart, kunt u de uploadsnelheid beperken en na het downloaden de distributie verlaten. Om de download te hervatten, hoeft u alleen maar de torrent-client te starten. Als je de download zelf hebt gestopt, klik dan op de knop "Doorgaan" ("Launch torrent") om door te gaan.

Aanbevolen: