Een Bestand Op Een Flashstation Vinden

Inhoudsopgave:

Een Bestand Op Een Flashstation Vinden
Een Bestand Op Een Flashstation Vinden

Video: Een Bestand Op Een Flashstation Vinden

Video: Een Bestand Op Een Flashstation Vinden
Video: How To Find/Open And View Files On A USB Flash Drive On Windows 10 PC 2024, Mei
Anonim

Flashdrives zijn gegevensdragers waarop een groot aantal bestanden kan worden opgeslagen. Vaak wordt het aantal documenten op het medium erg groot, waardoor het moeilijk is om een bepaald bestand in de mappen van het apparaat te vinden. Om te zoeken, kunt u de tools van het besturingssysteem of speciale bestandsbeheerders gebruiken.

Een bestand op een flashstation vinden
Een bestand op een flashstation vinden

instructies:

Stap 1

Steek de gegevensdrager in de USB-poort van uw computer en wacht tot de USB-stick in het systeem wordt gedetecteerd. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op 'Map openen om bestanden te bekijken'. Vervolgens verschijnt er een venster met een lijst van documenten die op de drager zijn opgeslagen.

Stap 2

Gebruik de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het venster "Verkenner" om een bestand te zoeken. Voer de naam van het gewenste bestand in en druk op Enter. Na een tijdje wordt het bestand dat u nodig hebt weergegeven in de resultaten in hetzelfde venster.

Stap 3

Soms worden bestanden op een USB-flashstation beschadigd door virussen en krijgen ze het kenmerk "Verborgen". De bestanden zijn dus fysiek aanwezig op het opslagmedium, maar worden niet weergegeven op het systeem. Om documenten op een USB-flashstation te vinden na een virus, moet u de weergavekenmerken van verborgen mappen configureren. Om dit te doen, klikt u op de knop alt="Afbeelding" in het venster "Verkenner" en selecteert u het tabblad "Extra" - "Mapopties".

Stap 4

Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend op "Bekijken". Ga in de lijst met opties naar het gedeelte "Verborgen bestanden en mappen", waar u het item "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" aanvinkt. Klik vervolgens op OK.

Stap 5

Selecteer met de linkermuisknop alle bestanden die op uw media staan. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het selectiegebied en selecteer Eigenschappen. Schakel op het tabblad "Attributen" de regel "Verborgen" uit. Pas de wijzigingen toe door op de knop OK te klikken. De wijziging van de bestandskenmerken is voltooid.

Stap 6

Om bewerkingen met bestanden uit te voeren en ernaar te zoeken, kunt u gespecialiseerde bestandsbeheerders gebruiken. Onder deze hulpprogramma's is het vermeldenswaard de Far en Total Commander-programma's.

Stap 7

Download en installeer het geselecteerde programma van internet en start het met de snelkoppeling op het bureaublad of in het menu Start. Selecteer in het toepassingsvenster uw USB-flashstation en klik op de bewerking "Zoeken". Stel de nodige parameters in om naar het vereiste document te zoeken en klik vervolgens op de knop "OK" om de bewerking te starten. De geselecteerde hulpprogramma's kunnen ook verborgen bestanden weergeven zonder extra attributen toe te passen.

Aanbevolen: