Hoe Een Antennekabel Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Antennekabel Te Kiezen?
Hoe Een Antennekabel Te Kiezen?

Video: Hoe Een Antennekabel Te Kiezen?

Video: Hoe Een Antennekabel Te Kiezen?
Video: HOE DE F-CONNECTOR AAN DE ANTENNEKABEL TE BEVESTIGEN? 2024, Mei
Anonim

Om de juiste antennekabel te kiezen, moet u het technische gegevensblad bestuderen, evenals isolatie en vlechtwerk. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de levensduur, indicatoren van weerstand en demping.

Hoe een antennekabel te kiezen?
Hoe een antennekabel te kiezen?

Noodzakelijk

Een stuk kabel met markeringen, zijn technisch paspoort

instructies:

Stap 1

Lees de kabelmarkeringen aandachtig door. Het is belangrijk dat de centrale kern van koper of verkoperd staal is. Hierdoor zal de kabel stijfheid en goede prestaties hebben.

Stap 2

Onderzoek de buitenste isolatie van de kabel. Het moet stevig en inelastisch zijn. Ga met uw vingernagel over de isolatie. Als er stukjes materiaal afbladderen, mag een dergelijke kabel niet tussen de tv en de antenne worden gebruikt.

Stap 3

Verwijder de bovenste isolatielaag en controleer het vlechtwerk van de middelste kernafscherming op dichtheid. Hoe dunner gevlochten draden, hoe dichter het scherm, hoe minder interferentie tijdens de werking ervan.

Stap 4

Let op de paspoortgegevens van de kabel. Hoe lager de verzwakkingswaarde van het tv-signaal bij een bepaalde frequentie en kabellengte, hoe beter de tv-uitzendingsomstandigheden.

Aanbevolen: