Hoe Maak Je Een Touchpad?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Touchpad?
Hoe Maak Je Een Touchpad?

Video: Hoe Maak Je Een Touchpad?

Video: Hoe Maak Je Een Touchpad?
Video: How To Make Any Laptop Touch Screen! 2024, Mei
Anonim

Touchscreen-monitoren zijn handige vervangingen voor standaardaanwijzers. Deze kunnen worden gemaakt van gewone monitoren met behulp van speciale apparaten die al op de markt zijn.

Hoe maak je een touchpad?
Hoe maak je een touchpad?

Noodzakelijk

ontvanger aanraken

instructies:

Stap 1

Bestel in de webshop een speciaal apparaat dat het scherm van een computer of laptopmonitor verandert in een touch panel. Het apparaat wordt bovenop de monitorbehuizing gemonteerd, aangesloten op de USB-connector van de computer en is dan klaar voor gebruik. Wanneer het is ingeschakeld, reageert een bepaald deel van het scherm op aanraking met handen of een speciaal aanwijsapparaat en wordt het herkend als een aanwijsapparaat. De kit bevat ook een speciale pen die tegelijkertijd als muis en stylus fungeert - hij heeft knoppen aan de zijkanten voor het uitvoeren van bedieningsfuncties, zodat hij uw aanwijsapparaat volledig kan vervangen.

Stap 2

Houd er bij het bestellen van een dergelijk apparaat in een online winkel rekening mee dat ze specifiek voor een specifieke monitordiagonaal worden verkocht. Ook zijn apparaten voor monitoren van meer dan 22 inch diagonaal vaak niet beschikbaar.

Stap 3

U kunt dergelijke apparaten vinden in computerwinkels in uw stad; de prijs voor hen hangt af van wat voor soort diagonaal uw monitor is. Uw monitor kan alleen als aanraakoppervlak werken als het apparaat is aangesloten op de USB-poort.

Stap 4

Er kunnen ook conflicten optreden bij gelijktijdig gebruik met een muis, dus schakel een van de apparaten uit wanneer u werkt of configureer hun standaardselectie in het configuratiescherm. Als u een draadloos model van het apparaat heeft, vergeet dan niet om de batterijen regelmatig op te laden om de monitor als tablet te gebruiken.

Stap 5

Als u het aanraakscherm op verschillende monitoren wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat de diagonale grootte en beeldverhouding correct zijn. Als het formaat niet overeenkomt, zal de weergave van de aanwijzerbeweging op de monitor ook niet volledig worden gerealiseerd, hier kunt u beter een set van twee apparaten aanschaffen.

Aanbevolen: