Meerdere Films Op één Schijf Branden

Inhoudsopgave:

Meerdere Films Op één Schijf Branden
Meerdere Films Op één Schijf Branden

Video: Meerdere Films Op één Schijf Branden

Video: Meerdere Films Op één Schijf Branden
Video: ondertiteling in een film branden 2024, Mei
Anonim

Wil je zelf je eigen collectie van de beste films samenstellen? Of wilt u gewoon snel ruimte vrijmaken op uw harde schijf? De ideale oplossing in deze gevallen zou zijn om uw video's over te zetten van de harde schijf naar externe media. Dvd's zijn geweldig voor deze doeleinden. Ze zijn zeer compact en slaan de opgenomen informatie lang op. Bovendien kunnen ze heel goed in meerdere films tegelijk passen.

Meerdere films op één schijf branden
Meerdere films op één schijf branden

Noodzakelijk

Nero cd/dvd-brandsoftware, dvd

instructies:

Stap 1

Plaats een lege dvd in het station van uw computer. Open de Nero Burning ROM-toepassing. Maak een nieuwe compilatie voor het branden van schijven. Selecteer hiervoor de items "Bestand" en "Nieuw" in het hoofdmenu. Er verschijnt een dialoogvenster voor het maken van een nieuw project op het scherm.

Stap 2

In dit dialoogvenster stelt u de parameters van het nieuwe project in. Selecteer aan de rechterkant in de vervolgkeuzelijst van het venster DVD en selecteer hieronder de regel DVD-ROM (ISO). Klik op de knop Nieuw. Het nieuwe project wordt weergegeven in het toepassingsvenster.

Stap 3

Open in het venster "Bestandsbrowser" de map met filmbestanden om op schijf te branden. Ze worden weergegeven in de aangrenzende bestandsbrowser. Als de bestanden zich in verschillende mappen bevinden, open ze dan een voor een.

Stap 4

Sleep de vereiste bestanden naar het compilatievenster van de schijf die moet worden gebrand. Brand films op schijf. Selecteer hiervoor de items "Recorder" en "Burn Compilation …" in het hoofdmenu.

Stap 5

U ziet het dialoogvenster Schijf branden op het scherm. Controleer alle ingestelde parameters voor filmopname. Geef op het tabblad "Label" in het veld "Schijfnaam" de gewenste naam voor uw schijf op.

Stap 6

Klik op de knop "Branden" om de opname te starten. Vervolgens toont het scherm het proces van het branden van films op dvd. Het duurt enkele minuten voordat het programma bestanden naar schijf heeft geschreven. Na voltooiing van het branden zal de toepassing zelf de schijflade met de gebrande schijf naar buiten trekken.

Aanbevolen: